Uutiset

TÄYDET PISTEET IISALMESTA

16.10.2019

Kauden parasta kiekkoa pelannut Hermes ei antanut IPK:lle tilaa Iisalmen pienessä kaukalossa.

Hermeksen ykköskenttä teki ensimmäiseen erään kaksi komeaa maalia. Ensimmäisen laukoi Oskari Uomala Riku Sihvosen oivaltavasta syötöstä, toisen teki Sihvonen itse kultakypärä Atte Mäkisen tarjoilusta. Noiden maalien välissä tasoitti kotijoukkue onnekkaasti siniviivalta. Tasaisen erän torjunnat IPK Henri Kiviaho 10, Hermes Samuel Baros 9.

Toista erää hallitsi Hermes selvästi ja veikin sen 1-0. Kolmannen osuman teki maalin kulmalta illan tehomies Sihvonen Eetu Paasovaaran ja Mäkisen alustamana. 

Kolmannen erän alussa siirsi Miika Tiihonen Hermeksen jo ratkaisevan tuntuiseen kolmen maalin johtoon tarkalla laukauksella. IPK:n kavennus tuli erän puolessa välissä mutta hallinta pysyi Hermeksellä. Sampo Paulaharju teki loppulukemat 5-2 tyhjiin kotijoukkueen pelatessa ilman maalivahtia.

Kahden pelin voittoputkea lähtee Hermes jatkamaan seuraavaksi kotona kun lauantaina Kokkolaan saapuu Imatran Ketterä. Peli alkaa tuolloin poikkeuksellisesti klo 18:30 aiemmin päivällä pelattavan KPV-VPS -ottelun takia.

Ottelutilastot 

Huippuhetket Ruutu-palvelusta