Uutiset

SUOMEN CUPIN PUOLIVÄLIERÄT KÄYNNISTYY

10.9.2019

Keskiviikkona Joensuussa Jokipojat – Hermes klo 18:30

Seinäjoen S-Kiekko kaatui viime lauantaina Kokkolassa numeroin 5-2 ja Hermes lohkon voiton myötä pääsi Suomen Cupin puolivälieriin.

Myöhemmin illalla tehty arvonta toi Hermeksen Suomen Cupin puolivälierävastustajaksi vanhan tutun Joensuun Jokipojat. Puolivälierät pelataan paras kahdesta -menetelmällä. Kahdessa ensimmäisessä ottelussa pelataan 60 min. ilman jatkoaikaa tai voittomaalikilpailua. Ottelut voivat siis päättyä tasan. Voitosta saa kaksi pistettä, tasapelistä yhden. Mikäli voitot ovat tasan, tai molemmat ottelut päättyvät tasapeliin, pelataan toisen osaottelun jälkeen 20 min. mittainen jatkoeräottelu. Mikäli jatkoerä on 20 min. jälkeen tasan, ratkaistaan otteluparin voittaja voittomaalikilpailulla. 

Sarjan ensimmäinen peli pelataan keskiviikkona 11.9. Joensuussa ja ratkaiseva toinen peli mahdollisine jatkoineen Kokkolassa ensi perjantaina 13.9. klo 18:30. Jokipojissa pelaa muun muassa Hermestäkin edustaneet Niki BlombergTaavi TialaSaku Kivinen ja Nico Joki.

Huominen vierasottelu striimataan livenä ja selostettuna Karjalaisen kotisivuille ja on nähtävissä Karjalaisen tilaajille. Kuka tahansa muu voi ostaa ottelun seuraamiseen edullisesti hintaan 0,95€

https://www.karjalainen.fi/jaakiekko

Kuva: Sami Mutka