Uutiset

NIUKKA TAPPIO KEURUULLA

28.9.2019

Hyvästä loppukiristä huolimatta jäivät pisteet kotijoukkueelle maalein 4-3

Ensimmäisen erän toinen kotijoukkueen maali menee aika lailla tuurin piikkiin kiekon ottaessa kimmokkeen pelaajasta ja kaartaessa Vilho Heikkisen yli Hermes-maalivahdin sitä näkemättä. 

Toinen erä alkoi myös Hermekselle epäonnekkaasti kun vaaraton maalille heitetty kiekko ohjautui kotijoukkueen pelaajan luistimesta maaliin. Henri Limman kavennettua siirretyn rangaistuksen aikana sai peli uutta virtaa. Tuo laantui hieman kun KeuPan Janne Kettunen viimeisteli hienon kuvion jälkeen kotijoukkueen neljännen maalin.

Kolmannessa erässä pääsi Hermes sille tasolle millä pelejä voi voittaa Mestiksessä ja sen puolessa välissä Heikki Harju kavensi todellisella tahtomaalilla. Pian tuon jälkeen toi Miika Tiihonen Hermeksen maalin päähän. Lopun painostus ei tasoitusta tuonut vastustajan pelatessa viisaasti hyvin pelanneen maalivahtinsa Nico Vikstenin johdolla.

Mestis jatkuu Hermeksen osalta vierasottelulla ensi keskiviikkona jolloin Turussa vastaan asettuu ”Liiga-ikoni” Jonne Virtasen värvännyt TUTO Hockey. Kotiavaus on sitten lauantaina 5. päivä kun sarjanousija Hokki tulee Kokkolaan.

Ottelutilastot