Uutiset

HERMES SUOMEN CUPIN PUOLIVÄLIERIIN

7.9.2019

Seinäjoen S-Kiekko kaatui Kokkolassa numeroin 5-2

Suomi-sarjassa pelaava vastustaja lähti ennakkoluulottomasti peliin eikä peruutellut. Voitettuaan perjantaina Laser HT:n oli sillä mahdollisuus jatkoon voitolla tänään. Kotijoukkue pelasi syksyn parasta peliään 4-0 lukemiin asti. Toisen erän loppupuoliskolla tekivät vieraat kaksi maalia tasakentällisin ja viimeiseen erään jäi vielä kovastikin panosta.

Tuon erän Hermes vei ylivoimamaalilla 1-0 ja koko pelin siis 5-2. Viimeisen erän torjunnat Hermes Vilho Heikkinen 1 ja vieraiden todella hyvin pelannut Juho Niku 20.

Ottelun tilastot ja tehomiehet löytyvät täältä.

Myöhemmin illalla tehty arvonta toi Hermeksen Suomen Cupin puolivälierävastustajaksi vanhan tutun Joensuun Jokipojat. Paras kahdesta sarjan ensimmäinen peli pelataan keskiviikkona 11.9. Joensuussa ja ratkaiseva toinen peli mahdollisine jatkoineen Kokkolassa ensi perjantaina. Jokipojissa pelaa muun muassa Hermestäkin edustaneet Niki Blomberg, Taavi Tiala, Saku Kivinen ja Nico Joki.

Nyt on ensi perjantaille 13.9. tiedossa Kokkolan jäähallissa todellinen herkkupala. Peli alkaa klo 18:30, ovet ja Pub uusine tuotteineen aukeavat tuntia ennen. Tervetuloa!