Uutiset

HERMES HUOMENNA LASER-HT:N VIERAANA

3.9.2019

Suomen Cup ottelu Laser HT – Hermes KE klo 18:30

Viisi harjoitusottelua ja viisi voittoa. Hermeksen harjoituskausi on alkanut tuloksellisesti varsin onnistuneesti ja seuraava etappi on jo elokuussa alkanut jääkiekon Suomen Cup. Cupin kolmas kierros käynnistyy tällä viikolla ja kaikki 12 Mestis-joukkuetta liittyvät mukaan. Hermes arvottiin samaan lohkoon kahden Suomi-sarjajoukkueen kanssa ja molemmat vastustajat kohdataan tällä viikolla. Homman nimi on selvä, lohkon voittaja jatkoon puolivälieriin eli vain voitto kelpaa.

Laser HT aloitti osaltaan Suomen Cupin pudottamalla JHT:n ja KISE:n Cupin toisella kierroksella. Huomenna Hermeksen tuore kapteenisto johdattaa joukkueen Ouluun Laserin vieraaksi Energia Areenalle ja vastustajan joukkueesta löytyy kokkolalaisillekin vanhoja tuttuja kuten 90 ottelua jumalpaidassa pelannut Ville Rajala, parina kautena Kokkolaa viihdyttänyt Antti Hellsten sekä Hermeksen oma kasvatti Aleksi Pöytäsaari.

Hermeksen kauden 2019-20 joukkueen kapteeni on #10 Sebastian Moberg (C), varakapteeneina #20 Sampo Paulaharju (A) ja #14 Miika Tiihonen (A).

Sebastian Moberg:

”Meillä on hyvä nuori ja nälkäinen joukkue jota keskiviikkona päästään heti mittaamaan, kun tosipelit alkavat. Kapteeni on tosi luottavaisin fiiliksin. Jäällä on tekeminen ollut hyvää. Harjoituspelit ovat osoittaneet, että tällä kaudella on taas mahdollisuudet vaikka mihin ja joukkuehenki on hyvä”