Uutiset

OTTELUENNAKKO KEUPA HT – HERMES

19.8.2019

Harjoitusottelu KeuPa HT – Hermes Keuruulla 20.8.

Kokkolan Hermeksen osalta panokset kovenee ja harjoitusottelut jatkuvat huomenna tiistaina Keuruulla missä on vastassa viime kauden puolivälierävastustaja kotijoukkue KeuPa HT. Kaksi edeltävää harjoitusottelua ovat molemmat päättyneet Hermeksen voittoon ja näistä viimeisin kotiaskissa pelattu ottelu Iisalmen Peli-Karhuja vastaan, josta Hermes kairasi 3-0 voiton. Hermeksen sisäistä harjoituskauden pistetilastoa johtaa Atte Mäkinen tehoin 2+1 sekä Riku Sihvonen 1+2.

Hyökkääjä Atte Mäkinen:

”Huomenna tulee varmasti kova peli ja vauhtia ei todennäkösesti ainakaan puutu. Lähdetään siitä että saataisiin omaa peliä eteenpäin. Pelimme on mennyt eteenpäin koko ajan ja ollaan treenattu huolellisesti ja kovaa. Kaksi reenipeliä takana joista molemmista on tullut voitto ja onnistumisia laajalla rintamalla. Toivotaan että sama ilme jatkuu Keuruulla huomenna.”

KeuPa HT pelaa kauden ensimmäisen harjoitusottelunsa huomenna ja joukkueen tuoreena päävalmentajana toimii Niko Eronen. Hermeksestäkin tuttuja pelaajia löytyy keuruulaisten joukkueesta sillä viime kaudella Kokkolassa viilettäneet Oula Kuure ja Vili Vesalainen nähdään nyt KeuPa HT:n väreissä.

Luvassa taatusti viihdyttävä Mestis-joukkueiden välinen harjoitusottelu uudistuneessa Keuruun jäähallissa TI 20.8. klo 18:30.

Kuva: Andrea Lindvall