Uutiset

OTTELUENNAKKO HERMES – JHT 13.8

12.8.2019

Kokkolan jäähallissa joukkueen ensinäytös!

Huomenna tiistaina 13.8 klo 18:30 Kokkolan jäähallissa joukkueen ensinäytös!

Harjoitusottelut Hermeksen osalta avataan huomenna kotiaskissa, kun Kalajoen ylpeys, Suomi-sarja joukkue JHT saapuu tuoreen päävalmentajansa Ville Kautiaisen johdolla testaamaan Hermeksen kuntoa. Kautiaisen parina JHT:n penkin takaa löytyy myös kokkolalaista osaamista sillä Hermeksessä valmennus – ja junioripäällikkönä toiminut Jani Jumppanen liittyi joukkueeseen heinäkuussa.

JHT on vakiinnuttanut paikkansa Suomi-sarjan kärkijoukkueena ja joukkueesta löytyy mielenkiintoisia nimiä kuten Jere Rantala, Juho Takkula, Niklas Sundfors, Kalle Männistö sekä Unkarin liigasta Kalajoelle napattu Viktor Török.

Hermes aloitti yhteiset jääharjoitukset elokuun alussa ja innokkaimmat jääkiekon ystävät ovat jo ennättäneet jäällä nähdä muodostuvan intoa puhkuvan Mestis-joukkueen. Tuoreimpana täydennyksenä tänään joukkueeseen liittynyt Juuso Ketola. Veskari-kaksikkona huomenna uusi pari Samuel Baros & Vilho Heikkinen, pakistossa ja hyökkäyksessä kaikille vanhoja tuttuja sekä mielenkiintoisia uusia seurattavia. Joukkue on valmis ensimmäiseen näytökseen ja harjoitusotteluun, oletko sinä? Nähdään hallilla, Se on Hermes!

Liput vain ovelta:

  • Aikuiset (ei paikkarajoitusta): 10€
  • Eläkeläiset, opiskelijat,varushenkilöt,nuoriso (7-16 v): 5€
  • Alle 7v ilmaiseksi.
  • Kausikortit ja -paikat voimassa.

Tervetuloa!