Uutiset

JUUSO KETOLA HERMEKSEEN

12.8.2019

Puolustaja Juuso Ketola siirtyy Porin Ässistä lainalle Hermekseen

Juuso Ketola (19) siirtyy Porin Ässistä toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella Kokkolaan vahvistamaan Hermeksen puolustusosastoa. Puolustaja on kokkolalaisille tuttu menneeltä kaudelta jolloin hän pelasi Hermeksessä viisi ottelua lainalla Porin Ässistä. Ketola liittyy joukkueeseen välittömästi ja on mukana jo tänään illalla joukkueen jääharjoituksissa.

Urheilutoimenjohtaja Pasi Tuukkanen:

”Ketola on tuttu pelaaja viime kaudelta ja Ässät näki jatkumon viime vuoden kehitystyölle. Ketola on ryhmäämme sopiva pelaaja joka täyttää kriteerit niin pelitaitojensa kuin myös muidenkin arvojen suhteen. Rightin kätisyys ja perus Porilainen kamppailuvalmius ovat myös hyviä työkaluja valmennukselle.”

Kuva: Sami Mutka

Sopimustilanne 12.8.2019:

Maalivahdit:

 • Samuel Baros
 • Vilho Heikkinen

 

Puolustajat:

 • Sebastian Moberg
 • Reko Tornberg
 • Juho Korhonen
 • Oskari Kantola
 • Eetu Pylkkänen
 • Niko Ervasti
 • Julius Reini
 • Aatu Niskanen (tryout)
 • Juuso Ketola

 

Hyökkääjät:

 • Oskari Uomala
 • Jesper Ahlgren
 • Heikki Harju
 • Jerry Sammalisto
 • Henri Limma
 • Miika Tiihonen
 • Sampo Paulaharju
 • Alex Levänen
 • Eetu Paasovaara
 • Riku Sihvonen
 • Atte Mäkinen
 • Gabin Ville