Uutiset

HERMES – IPK OTTELUENNAKKO

14.8.2019

Harjoitusottelu Hermes – IPK Kokkolan jäähallissa 15.8.

Kauan odotetut harjoitusottelut saatiin käyntiin viime tiistaina Kaarlelankadulla missä Kalajoen JHT saapui testaamaan kotijoukkueen kuntoa. Melko tasaisen alun jälkeen ottelu kääntyi Hermeksen eduksi ja isännät viimeisteli taululle loppulukemat 7-1. Maalinteossa onnistuttiin kolmella kentällä tasakentällisin sekä ylivoimalla. Hermeksen parhaana pistemiehenä loisti #19 Atte Mäkinen tehoin 2+1  ja maalilla Vilho Heikkinen oli mies paikallaan napattuaan 32 kiekkoa. Huomenna päästään seuraamaan toisen maalivahdin otteita kun tolppien väliin luistelee Samuel Baros.

Valmentaja Tuomas Vänttinen:

”Hyvä että saatiin kauden avauspeli alle ja saatiin karstoja pois koneesta. Pelillisesti mittari tulee huomenna ja sitten näkee asioita paremmin missä pitää petrata ja mitä pitää harjoitella. Ei tässä oo vielä itte peliin otettu, kun pientä pintaraapasua ja käyty muutama pelillinen juttu läpi. Pikkuhiljaa lisätään tavaraa reeneissä joka viikko. Hyvä nähdä huomenna missä mennään.”

IPK aloitti myös joukkueensa yhteiset jääharjoitukset 5.8 ja joukkue matkustaa Iisalmesta Kokkolaan kauden ensimmäiseen harjoitusotteluunsa. Viime kaudella Iisalmen Peli-Karhut taisteli pudotuspelipaikasta KeuPa HT:n kanssa mutta sijottui runkosarjan päätyttyä lopulta sijalle 9.  IPK:n päävalmentaja alkavalla kaudella toimii Niko Härkönen, joka onnistuneesti johdatti KeuPa HT:n viime huhtikuussa Mestiksen hopeasijalle.  

Tule ja näe Hermeksen kauden ensimmäinen Mestis-joukkueiden välinen harjoitusottelu! Huomenna klo 18:30 Kokkolan jäähallissa. Ottelun näet vain paikan päältä.

Liput ovelta

  • Aikuiset (ei paikkarajoitusta): 10€
  • Eläkeläiset, opiskelijat,varushenkilöt,nuoriso (7-16 v): 5€
  • Alle 7v ilmaiseksi.
  • Kausikortit ja -paikat voimassa.

 

Kuva: Andrea Lindvall