Uutiset

JULIUS REINI LAINALLE JA AATU NISKANEN TESTIIN

8.7.2019

Puolustajat Reini ja Niskanen Hermekseen

Hermes-kasvatti Julius Reini (19) saapuu vuodeksi lainalle Kokkolaan TPS:n organisaatiosta jossa hän edellisellä kaudella pelasi A-nuorten SM-liigaa 44 ottelua tehoin 0+7=7 ja yhden ottelun ilman pisteitä A-nuorten Mestistä TPS A-akatemiassa. Reini aloittaa ensimmäisen kautensa miesten sarjoissa.

Urheilutoimenjohtaja Pasi Tuukkanen:

”Julius liittyy mukaamme elokuun alusta ja tarkoituksena on että hän pelaa Kokkolassa kauden loppuun. Olemme kuitenkin sopineet TPS:n kanssa että tutustumme toisiimme  ja katsomme Juliuksen tilanteen rehellisesti suhteessa muuhun pakistoon elokuun aikana.

Julius Reini:

”Mukava palata Kokkolaan, jossa lätkän pelaaminen alkoi. Toivottavasti pääsen auttamaan Hermestä kentällä vaikka askel junnupeleistä miesten peleihin onkin iso.”

Aatu Niskanen tryoutille

Kajaanin Hokin kasvatti Aatu Niskanen (19) saapuu Hermekseen tryoutille KalPan A-nuorista, jossa puolustaja pelasi edellisellä kaudella A-nuorten SM-liigaa 37 ottelun verran tehoin 0+2=2. Myös Niskanen aloittaa ensimmäisen kautensa Mestiksessä ja miesten sarjoissa.

Urheilutoimenjohtaja Pasi Tuukkanen:

”Aatu on Juliuksen tavoin lähtenyt Kokkolasta ja palaa nyt näyttämään osaamistaan elokuun ajaksi jonka jälkeen arvioidaan tilanne uudestaan. Hän on kesän viettänyt Kokkolassa ja harjoitellut A-nuorten kanssa.

Aatu Niskanen:

” Hyvillä ja odottavaisilla fiiliksillä takaisin Hermekseen neljän vuoden jälkeen!”

Sopimustilanne 8.7.2019:

Maalivahdit:

 • Vilho Heikkinen

Puolustajat:

 • Sebastian Moberg
 • Reko Tornberg
 • Juho Korhonen
 • Oskari Kantola
 • Eetu Pylkkänen
 • Niko Ervasti
 • Julius Reini
 • Aatu Niskanen (tryout)

Hyökkääjät:

 • Oskari Uomala
 • Jesper Ahlgren
 • Heikki Harju
 • Jerry Sammalisto
 • Henri Limma
 • Miika Tiihonen
 • Sampo Paulaharju
 • Alex Levänen
 • Eetu Paasovaara
 • Riku Sihvonen