Uutiset

VILHO HEIKKINEN HERMEKSEN MAALILLE

13.5.2019

Heikkinen saapuu Hermekseen 1+1 sopimuksella

Maalivahti Vilho Heikkinen (20) siirtyy Hermekseen vuoden sopimuksella joka sisältää option myös ensi kaudelle. Haukiputaan Ahmojen kasvatti kiekkoili edellisellä kaudella Mestiksessä RoKissa 8 ottelussa torjuntaprosentilla 85,3. Kaudella 2017-2018 Heikkinen voitti A-nuorten liigan hopeaa ja palkittiin maalivahdeista sarjan parhaalla torjuntaprosentilla 93,6. Samana vuonna Heikkinen kävi Hermeksessä yhden ottelun lainalla Oulun Kärpistä sekä pelasi kaksi U20 maaottelua.

MV-Valmentaja Aleksi Hilli:

Mahtavaa päästä Vilhon kanssa työskentelemään varsinkin, kun hän kävi Rovaniemellä miehistymässä  (armeijassa siis). Sen verran on tuttu kaveri Oulun suunnalta, että tiedän ettei se ihan turha reissu ollut. Eli ei mikään turha kaveri tolppien välissä, sen voin taata.

Sopimustilanne 13.5.2019:

Maalivahdit:

 • Vilho Heikkinen

Puolustajat:

 • Reko Tornberg
 • Juho Korhonen
 • Oskari Kantola
 • Eetu Pylkkänen

Hyökkääjät:

 • Oskari Uomala
 • Jesper Ahlgren
 • Heikki Harju
 • Jerry Sammalisto
 • Henri Limma
 • Miika Tiihonen
 • Sampo Paulaharju
 • Alex Levänen

Kuva: Shaun Duncan