Uutiset

MOBERG JATKAA JA PAASOVAARA SIIRTYY HERMEKSEEN

17.5.2019

Sebastian Moberg ja Eetu Paasovaara ensi kaudeksi Hermekseen

Sebastian Moberg (23) jatkaa tulevalla kaudella Hermeksessä. Pääkaupunkiseudulta Kokkolaan 2018 siirtynyt puolustaja pelasi viime kaudella punapaidassa yhteensä 38 ottelua teholukemin 7+21=28 ja +/- tilastot näyttävät +19. Sebastian valittiin kauden aikana viime lokakuussa Mestiksen kuukauden kentälliseen sekä kauden päätteeksi herra valittiin Mestiksen gaala-risteilyllä Ruudun All Stars II kentälliseen.

Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen:

Moberg on ehdottomasti laatupuolustaja tähän sarjaan ja yksi jatkajista ketä haluttiin pitää ensi vuoden joukkueessa. Hermeksessä pelataan peliä ja siihen tarvitaan pelivalmiita puolustajia, ja Mosse on juuri sellainen. Mobergilla on oikeus siirtyä vielä ulkomaille, mutta Suomessa pelatessa seura on Hermes.  

Sebastian Moberg:

Viime kaudella hommat jäi meiltä vähän kesken ja ens kaudella viedään ne maaliin. Hyvät fiilikset sopimuksesta ja toivottavasti jengi löytää vielä paremmin hallille ja pistetään hyvä pöhinä päälle heti alusta asti!

Eetu Paasovaara siirtyy Hermekseen

Eetu Paasovaara (21) siirtyy Hermekseen KalPan A-junioreista. Hyökkääjän sopimus on mallia 1+1. Paasovaara voitti nuorten Suomen mestaruuden KalPan riveissä kaudella 2017-2018 ja viime kaudella hän teki debyytin miesten peleissä ja Mestiksessä lainalla IPK:ssa neljän ottelun verran.

Päävalmentaja Janne Tuunanen:

Saatiin nuori ja nälkäinen pelaaja hyökkäykseen. Eetu on määrätietoisesti urallaan eteenpäin pyrkivä pelaaja, eli profiililtaan juuri sellainen jota me Hermekseen halutaan. Tuo laidalle taitoa sekä leveyttä.

Joukkueeseen haetaan vielä maalivahtia, kolmea hyökkääjää ja yhtä puolustajaa. Näiden lisäksi on sovittu neljästä koko kauden lainasta jonka myötä joukkue on valmis tulevaan kauteen.

Sopimustilanne 17.5.2019:

Maalivahdit:

 • Vilho Heikkinen

Puolustajat:

 • Sebastian Moberg
 • Reko Tornberg
 • Juho Korhonen
 • Oskari Kantola
 • Eetu Pylkkänen

Hyökkääjät:

 • Oskari Uomala
 • Jesper Ahlgren
 • Heikki Harju
 • Jerry Sammalisto
 • Henri Limma
 • Miika Tiihonen
 • Sampo Paulaharju
 • Alex Levänen
 • Eetu Paasovaara

Kuva: Andrea Lindvall