Uutiset

KANTOLA JA PYLKKÄNEN HERMEKSEEN. JOEN SOPIMUS PURETTU

8.5.2019

Pelaajauutisia

Oskari Kantola (20)
Puolustaja siirtyy Oulun Kärpistä Hermekseen pelaamaan ensimmäisen kautensa miesten sarjoissa ja tulokaskauden Mestiksessä. Viime kaudella Kantola johdatti Oulun Kärppien A-juniorit Suomen mestaruuteen kapteenin kirjain rinnassansa. Oskari kävi myös pelaamassa Kokkolassa lainalla Oulun Kärpistä viime kaudella yhteensä 4 ottelua.

Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen:
Hyvä pelaaja joka osa-alueella. Käynyt läpi Kärppien junioriputken ja omaa hyvän luistelun sekä kyvyn operoida kiekolla niin isolla jäällä kuin paineenkin alla. Kärppien Nuorten Suomen mestarijoukkueen kapteeni on myös osoitus oikeanlaisesta johtajuudesta.

Eetu Pylkkänen (21)
Lähes koko viime kauden SaPKo:ssa lainalla TPS:stä pelannut puolustaja pukee päälleen punaista tulevalla kaudella. EPS/Bluesin junioripolun läpikäyneellä Pylkkäsellä on kokemusta Mestiksestä yhteensä 49 ottelun verran Kiekko-Vantaan ja SaPKon riveistä, lisäksi hän on pelannut yhden Liiga-ottelun TPS:ssä.

Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen:
Eetulla on kokemusta Mestiksestä jo kahdelta kaudelta ja hän tietääkin nyt mitä tämän sarjan pelaaminen vaatii. Hyvä laukaus ja painavat taklaukset ovat parasta Eetua. Kätisyys antaa valmennukselle hyvät työkalut pelinopeuden kehitykselle viisikossa ja Eetun sekä Reko Tornbergin myötä meillä on nyt kaksi rightin sopimuspuolustajaa. Eetu on ollut paljon ikäkausimaajoukkueissa ja sitä potentiaalia alamme nyt viemään eteenpäin.

Nico Joen sopimus purettu yhteisymmärryksessä.
Jeppis-kasvatti puolustaja Nico Joki (23) pelasi Hermeksessä viime kaudella 29 ottelua ja kävi lokakuussa lainalla S-kiekossa.

Toivotamme Nicolle onnea ja menestystä uusien haasteiden parissa.

Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen:
Nico ei löytänyt viime kaudella tavoitteidensa mukaista pelipaikkaa kokoonpanosta ja kunnioitimme tässä kohtaa oman alueemme pelaajan halua siirtyä muualle hakemaan oikeanlaista roolia.

Sopimustilanne 8.5.2019:

Puolustajat:

 • Reko Tornberg
 • Juho Korhonen
 • Oskari Kantola
 • Eetu Pylkkänen

 

Hyökkääjät

 • Oskari Uomala
 • Jesper Ahlgren
 • Heikki Harju
 • Jerry Sammalisto
 • Henri Limma
 • Miika Tiihonen
 • Sampo Paulaharju