Uutiset

TOINEN KIINNITYS VÄLIERÄPAIKKAAN

21.3.2019

KeuPa HT – Hermes 3-4 JA (1-1,1-1,1-1,0-0,0-1)

Hermes aloitti erittäin vahvasti mutta muutamasta ns. varmasta maalipaikasta huolimatta ilman maaleja. Kotijoukkue pääsi hieman helposti vihelletyn jäähyn aikana ja sen jälkeen pelin päälle ja menikin johtoon Janne Kumpulaisen tarkalla laukauksella. Tuota ennen oli Samuel Jukuri jo torjunut KeuPalle tuomitun rangaistuslaukauksen. Maalin jälkeisen vaihdon tärkeys tuli sitten jälleen esiin kun Samu Markkula ryösti puolustajalta kiekon ja syötti Kristian Kankaan tasoitusmaalin tekoon. Rannelaukaus meni vastustamattomasti tolpan kautta sisään. 

Toisen erän loppupuolella vei Antti Pennanen Hermeksen johtoon Jussi Nättisen esityöstä. KeuPa tasoitti harmittavasti 15 sekuntia ennen erän loppua alivoimalla Olli Aitolan rystynostolla maalin edestä.

Kolmannessa erässä teki Saku Kivinen ylivoimalla lukemiksi 2-3 Oskari Uomalan ja Jesse Koskenkorvan syötöistä. Pelin erikoisuus nähtiin hieman sen jälkeen kun kotijoukkueen maalia tarkistettiin maalikamerasta noin 5 minuuttia tapahtumasta. Jere Heleniuksen maali hyväksyttiin ja pelikelloa siirrettin tuo aika taakse päin.

Ensimmäisessä jatkoerässä teki Kangas voittomaalin mutta ei sitten tehnytkään… Videotarkastuksessa todennäköisesti nähtiin että kyseessä oli maalivahdin häirintä. 

Ottelun ratkaisun teki ikitaistelija Aleksi Nikko toisen jatkoerän alussa Jesse Huhtalan avustuksella. Torjuntojen ja varsinaisen peliajan tapahtumienkin valossa oli kotijoukkue pelissä hallitsevampi mutta Jukurin torjunnat ja tehokas viimeistely toivat Hermekselle toisen kiinnityksen välieräpaikkaan.

Lauantaina on Kokkolassa odotettavissa viimeisten Mestis-kausien yleisöennätys maustettuna bussillisella KeuPa-kannattajia. Kannattaa tulla paikalle ja ajoissa! Ovet aukeavat kello 16.

Ottelutilastot