Uutiset

TIEDOTE: ALEKSI HILLI JATKAA MAALIVAHTIVALMENTAJANA

13.3.2019

Aleksi Hilli jatkaa toisen vuoden Kokkolassa

Maalivahtivalmentaja Aleksi Hilli, 23,  jatkaa Hermeksessä kaudella 2019-2020. Hilli saapui Hermekseen kuluvaksi kaudeksi Oulusta, jossa hän on oman maalivahtipeliuran jälkeen aloittanut maalivahtivalmentajana. 

Kuluvan kauden Hilli on tehnyt töitä kahden Oulusta lähtöisin olevan maalivahdin kanssa kun Samuel Jukuri ja Justus Annunen ovat olleet Hillin opissa. Nuori maalivahtivalmentaja on viihtynyt hyvin nuoren maalivahtikaksikon kanssa: ”Oikeastaan en olisi voinut helpompaa kaksikkoa saada tälle kaudella. Tarkoitan sitä että sama kumpi on pelivuorossa niin minun ei ole tarvinnut stressata lopputuloksesta”, Aleksi Hilli kertoo.

Kokkolan ja Hermeksen Hilli näkee positiivisesti ja siitä syystä myös jatko Kokkolassa oli helppo päätös: ”Kokkola on urheilullisesti monipuolinen kaupunki ja on mahtavaa seurata eri lajien menestystä. Meillä Hermeksessä on mahtava jengi koossa ja sen takia hallilla viihtyy välillä liikakin”.

Ensi kauden suhteen Hilli ja maalivahtitiimi haluaa jatkaa hyvää työtä urheilun parissa, mutta yksi konkreettinen tavoite maalivahtivalmentajalla on itselleen ”Omalle kohdalle pitää päästä eroon tästä hoki jargonista”, Aleksi Hilli vinkaa pilke silmäkulmassa.