Uutiset

TIEDOTE: A- NUORET JUNIORI HERMEKSEN ALLE

11.3.2019

Hermeksen A- nuoret Juniori Hermeksen alle kaudeksi 2019-2020

Hermes A- Nuoret siirtyy kauden 2019-2020 alkaessa osaksi Juniori Hermeksen organisaatiota. Siirrolla pyritään varmistamaan ja vahvistamaan joukkueen käytännön toimintoja ja resursseja. Muutoksella vapautetaan myös  joukkueen nykyisiä taustaresursseja Edustus Hermeksen toimintaan.

Joukkueen toiminta uudessa organisaatiossa alkaa seuraavan kauden joukkueen valmennus- ja toimihenkilötiimin rakentamisella. Tulevan kauden valmennuksen varmistuttua ja kuluvan kauden pelien päätyttyä alkaa lopulisesti joukkueen kasaaminen ja valmistautuminen ensi kauteen. Joukkueen Try-Out tapahtumasta ilmoitetaan erikseen Juniori Hermeksen nettisivustolla. A-Nuorten joukkue tulee osaksi juniori organisaatiota kuten muutkin seuran joukkueet. 

Hermeksen A- nuoret varmistivat viikonloppuna paikan Mestikseen myös kaudeksi 2019-2020.

 

Juniori Hermes ry,  Edustus Hermes ry