Uutiset

OTTELUENNAKKO: SARJAKÄRKI VIERAAKSI TÄNÄÄN

1.3.2019

Mestiksen kärkikamppailu Hermes – LeKi Kokkolan jäähallissa perjantaina kello 18:30

Kokkolan Hermes kohtaa perjantain huippuottelussa sarjakärki LeKin. LeKi on hallinnut Mestiksen kärkisijoja läpi kauden ja Hermes hakeekin nyt ykköspaikkaa, sillä voitto illalla tarkoittaisi sitä että Hermes siirtyy Mestiksen ykköspaikalle.

Hermeksen ja LeKin koneet ovat hiukan yskähdelleet viime aikoina sillä kotijoukkue Hermes on hävinnyt kolme viimeisintä otteluaan ja LeKi kaksi viimeistä. Hermeksen edellinen kotiottelu meni täysin ohi, sillä sarjakolmonen Ketterä oli kaikessa parempi lukemin 1-6. Nyt joukkueella on mahdollisuus palauttaa luottamus omaan tekemiseen kun vastassa on sarjakärki.

Hermeksen joukkue on pitkäaikaispotilaita lukuunottamatta terve. Pelikiellosta vapautunut Samuel Jukuri palaa kokoonpanoon ja puolustaja Reko Tornberg on kuntoutunut pitkän loukkaantumisen jälkeen.

Illan ottelun tehomiehet ja kultakypärät ovat Hermeksen Samu Markkula 14+44 ja LeKin Santeri Vuoti 17+28.

Seuraa heitä:

#12 Saku Kivinen, Hermes

-Heikon Ketterä pelin positiivinen taistelija. Oli ainoita pelaajia joka oli aloitteellinen ja joka voitti kaksinkamppailuja. Jostain syystä Kivisen taistelu ei sytyttänyt muita kun viltistä toiseen erään peleille nostetun Kristian Kankaan.

#24 Janne Seppänen, LeKi

-Pienikokoinen rightin keskushyökkääjä rytmittää peliä hyvin ja pystyy pysymään kiekossa pienessäkin tilassa. Ylivoimalla erittäin vaarallinen. Seppäsellä ei jää pelistä kiinni ja hän pelaakin uransa tehokkainta Mestis-kautta juuri nyt.

Tervetuloa Kaarlelankadulle seuraamaan laatulätkää kun tänään illalla vastakkain Mestiksen ykkönen ja kakkonen. Tehdään yhdessä kakkosesta ykkönen.

1.3. Kello 18:30 

Hermes – LeKi, Kokkolan jäähalli

Tervetuloa