Uutiset

OTTELUENNAKKO: HALLITSEVA MESTARI VASTAAN LAUANTAINA

8.3.2019

Hermes – KeuPa HT lauantaina kello 17:00 Kokkolan jäähallissa

Mestiksen kakkonen Hermes kohtaa kotijäällä lauantaina sarjassa seitsemäntenä olevan KeuPa HT:n. KeuPa HT on sarjan hallitseva mestari, sillä keuruulaiset voittivat historiallisen Mestis- mestaruuden viime kevään päätteeksi. Näillä sijoituksilla Hermes kohtaakin juuri KeuPan tämän vuoden puolivälieräsarjassa, joten jännitettä pelistä ei varmasti puutu kun asetelmia haetaan kevääksi. Keskiviikon TUTO-peli oli jo hyvä osoitus siitä.

Kotijoukkue Hermes pääsee otteluun levänneenä sillä joukkue ei pelaa perjantain kierroksella. Keskiviikko ei tuonut loukkaantumis- tai pelikieltouutisia joten päävalmentaja Janne Tuunanen joukkoineen pääsee valitsemaan taas joukkueen hyvistä lähtökohdista. Ainoastaan loukkaantuneena ollut Aleksi Nikko on edelleen epävarma pitkäaikaispotilaiden lisäksi. Hermes voitti keskiviikkona kotikaukalossa kuumassa ja viihdyttävässä ottelussa TUTO:n numeroin 3-2. Voittomaalin iski ajassa 22:28 keskushyökkääjä Jesse Huhtala.

Vierasjoukkue KeuPa lähtee Kokkolaan allaan peli perjantaina kun joukkue kohtaa kotikaukalossa RoKi:n Rovaniemeltä. Ottelu on tärkeä molemmille sillä kun jäljellä on neljä ottelukierrosta ovat joukkueet pisteen päässä toisistaan kun KeuPalla on 66 ja RoKilla 65. K-Vantaa hengittää sijalla yhdeksän niskaan 62 pisteellä. KeuPa haki edellisellä kierroksella vakuuttavan 2-5 vierasvoiton Tampereen KOOVEE:lta.

PÖRSSIKÄRJET

Lauantaina Kaarlelankadulla nähdään kotijoukkueen riveissä Mestiksen pistepörssin kakkonen Samu Markkula 15+46 tehoilla ja vierasjoukkueesta Jesse Pelamo 14+21.

TIESITKÖ ETTÄ

Vierasjoukkue KeuPa HT:n molemmat maalivahdit Paavo Hölsä ja Samuli Tervo löytyvät Mestiksen maalivahtipörssin kymmenen joukosta. KeuPa on päästänyt koko sarjassa toiseksi vähiten maaleja.

SEURAA HEITÄ

#13 Oskari Uomala, Hermes

-Jatkosopimus ensi vuodelle taskussa ja on tällä hetkellä ehdottomasti Hermeksen juonikkain ja hyökkäysvoimaisin keskushyökkääjä. Kun Uomala parantaa vielä tehokkuuttaan ja puolustuspeliä kokonaisvaltaisesti niin seuraavan kauden jälkeen osoite on Mestistä ylempänä.

#12 Jesse Pelamo, KeuPa HT

-Vastustajan ykköscentteri. Ollut koko kauden ajan joukkueen tehokkaimpia pelaajia. Hyvät raamit omaava Pelamo on kokonaisvaltaisesti hyvä pelaaja Mestikseen. Työt onnistuvat molempiin suuntiin.

Kaarleleankadulla rytisee ja salamoi:

Hermes – KeuPa HT kello 17:00 Kokkolan jäähallissa

Tervetuloa!