Uutiset

OTTELUENNAKKO: GAME 5 KAARLELANKADULLA KESKIVIIKKONA!

26.3.2019

Hermes – KeuPa HT 27.3 kello 18:30 Kokkolan jäähallissa

Hermes ja KeuPa iskevät yhteen viidennen kerran kevään puolivälieräsarjassa. Sarja on tasatilanteessa 2-2 kun Hermes voitti kaksi ensimmäistä ja KeuPa puolestaan kaksi seuraavaa.

Todella jännittävä viides ottelu pelataan Kokkolassa keskiviikkona ja siinä ottelussa Hermes puolustaa kotietuaan. Mikäli Hermes voittaa viidennen ottelun on kotietu loppuun saakka Hermeksellä ja sarjan ratkaisu nähdään joko perjantaina Keuruulla tai viimeistään lauantaina Kokkolassa.

Sarjan aikaisemmat kotipelit ovat keränneet mukavasti yleisöä ja varsinkin kolmannessa ottelussa Kaarlelankadulla oli mahtava tunnelma kun lähes 1400- päinen yleisö oli saapunut seuraamaan ottelua. Keskiviikon otteluun odotetaan yleisöennätystä, sillä Keuruulta on tulossa myös paljon kannattajia tärkeään otteluun KeuPan tueksi.

Ottelutkaan eivät ole jättäneet ketään kylmäksi ja varsinkin ensimmäinen Kokkolan peli oli Hermekseltä liki täydellinen ja aivan varmasti näitä asioita on käyty joukkueen kanssa läpi, sillä sille tasolle ei ole päästy kuin hetkittäin muissa peleissä. Vaikka edellinen ottelu KeuPan voittoon päättyikin niiin kolmannen erän ensimmäinen puolikas oli Hermekseltä lähes yhtä vahvaa ja tuttua tämän kauden Hermestä jossa ollaan aktiivisia kaikissa pelitilannerooleissa.

Joten tervetuloa seuraamaan huippujännittävää playoff- sarjaa keskiviikkona Kokkolaan Jäähalliin!

GAME 5

27.3. kello 18:30, ovet avataan kello 17:30

Hermes – KeuPa HT

Otteluliput ennakkoon:

https://www.ticketmaster.fi/event/hermes-keupaht-lippuja/252925?brand=fi_lipputoimisto&camefrom=ext_lipputoimisto_feed

Lippuinfo:

http://www.hermes.testbox.fi/liput/lippuinfo

Seura- ja fanituotteet:

http://www.hermes.testbox.fi/fanit/hermes-shop