Uutiset

KOOVEE PAREMPI PAIKALLAOLIJOISTA

2.3.2019

Perjantai-illan hieno voitto sarjakärjestä vaihtui tappioon Tampereella.

Vielä teoreettiset mahdollisuudet karsintojen välttämiseen omaava kotijoukkue oli valmiimpi lauantai-iltapäivän peliin. Hermes ei saanut missään vaiheessa peliään normaalille tasolle mikä näkyi lopulta tulostaululla. 

Miika Tiihosen aikainen maali saattoi tuudittaa Hermeksen pelaajat helppoon voittoon mutta ensimmäisen erän loppuhetkillä tullut kotijoukkueen tasoitus käänsi lopulta pelin isännille. Kaksi seuraavaa maalia KOOVEE teki ylivoimalla Hermeksen kavennuksen tullessa ottelun loppupuolella Sebastian Mobergin viimeistellessä kuudella viittä vastaan.

Yllätystappiosta sisuuntunut Hermes kohtaa seuraavaksi ensi keskiviikkona Kokkolassa Mestiksen klassikkopelissä aina mielenkiintoisen TUTO Hockeyn. Siinä pelissä on kotijoukkue valmiina alusta alkaen.

Ottelutilastot