Uutiset

TIEDOTE: JANNE TUUNANEN JATKAA PÄÄVALMENTAJANA KAUDELLA 2019-2020

3.2.2019

Hermes käytti sopimuksessa olleen optiovuoden

Janne Tuunanen, 37, jatkaa Hermeksen päävalmentajana kaudella 2019-2020. Keväällä 2018 tehdyssä sopimuksessa oli seuran optio joka nyt käytettiin ja näin ollen Tuunanen pysyy Kokkolassa ainakin kevääseen 2020 saakka.

Ketterä-pelissä julkaistu uutinen olikin hyvin odotettu sillä Hermes siirtyi reilun viikon mittaiselle maaottelutauolle sarjajohtajana ja on tukevasti kiinni vähintään kotiedussa kun kevään play-offit alkavat aikanaan. 

Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen:

-Tavoitteemme arjessa ja peleissä ovat täyttyneet jonka lisäksi olemme edelleen saaneet vietyä askeleen eteenpäin meidän ykkösarvoamme eli urheilullisuutta. Alakerrassa on nyt joukko urheilijoita joilla on sama päämäärä ja se näkyy arjessa ja tuloksessa. Kiitos siitä kuuluu päävalmentajan lisäksi myös muulle valmennustiimille sekä joukkueenjohdolle ja huollolle. 

-Muusta valmennustiimistä, joukkueen rakennuksesta ja tavoitteista tiedotetaan myöhemmin. Nyt keskitytään siihen että Kokkolassa pelataan laadukas runkosarjan loppuvaihe jonka jälkeen alkaa keskittyminen kevääseen.