Uutiset

ROKI TEHOKKAAMPI KOTONAAN

20.2.2019

Tehokkaasti viimeistellyt kotijoukkue piti pisteet.

Hermes aloitti pirteästi mutta ensimmäinen erä päättyi lopulta kotijoukkueen 3-1 johtoon. Hermeksen tasoituksen teki syötön katkon jälkeen läpiajosta Saku Kivinen

Toinen erä oli hienoista Hermeksen hallintaa mutta se oli kuitenkin maaliton. Viimeisen erän alkuun näytti RoKi ratkaisevan pelin 4-1 maalilla mutta Hermeksen 19 sekunnin tehohetki muutti numerot 4-3:een, maalintekijöinä Niki Blomberg ja Oula Kuure.

Enempää osumia ei vierasjoukkue saanut vaan RoKi kaunisteli vielä numeroita kahdella maalilla joista toisen tyhjiin. 

Pelin jälkeen näki Janne Tuunanen kahden peräkkäisen vierastappion suurimpana syynä vastustajaa heikomman luistelun. Sen parantamista tarvitaan seuraavan kerran ensi lauantaina kun Kokkolaan tulee viime viikkojen ”vakiovastus” Imatran Ketterä.

Ottelutilastot