Uutiset

OTTELUENNAKKO: NOUSUKUNTOINEN IPK VIERAAKSI KESKIVIIKKONA

12.2.2019

Hermes – IPK keskiviikkona kello 18:30 Kokkolan jäähallissa

Mestiksen sarjajohtaja Hermes saa vastaansa keskiviikkona Iisalmesta IPK:n joka on noussut taistelemaan karsintojen välttämisestä välittömästi sen jälkeen kun päävalmentajaksi saapui KalPasta Tommi Miettinen

IPK on viimeisen kymmenen ottelun otannalla sarjan kuntopuntarin kolmonen kun vertailun vuoksi kotijoukkue Hermes on tässä vertailussa sijalla seitsemän. Hurjaan vireeseen yltynyt hyökkääjä Julius Rantaeskola on johdattanut joukkueensa yhdessä kokeneen Aatu Hämäläisen sekä Kärpät- kasvatti, viime kauden Hermes- pelaaja Tuomas Vartiaisen kanssa IPK:n kovaan vireeseen. Kyseinen kolmikko miehittää myös IPK:n sisäisen pistepörssin kärkipaikat. KalPa- avut Topi Piipponen ja Mikko Juusola vahvistavat IPK:ta loppukauden ajan ja pelaajat ovatkin mukana heti keskiviikkona Kokkolassa. 

LUUSUANIEMI JA KUURE DEBYTOIVAT, MAAJOUKKUEMIEHET TAKAISIN RIVISSÄ

Kokkolan Hermes palaa maajoukkuetauolta ja keskiviikkona Kaarlelankadulla esitellään kotiyleisölle kaksi uutta pelaajaa kun loppukauden SaiPa- laina Aatu Luusuaniemi ja NAHL:n Minnesota Wildernesista siirtynyt Oula Kuure pelaavat ensimmäisen pelinsä Hermes- paidassa. Myös U20- ja U18- maajoukkueissa pelanneet Hermes- pelaajat Justus Annunen, Juuso Ketola ja Kalle Loponen ovat palanneet joukkueen harjoitusvahvuuteen ja ovat mukana IPK- pelissä.

SAIRASTUVALTA HYVIÄ UUTISIA

Hermeksen sairastupa tyhjenee hiljalleen kun kaikki muut poislukien Juho Korhonen ja Jesper Ahlgren ovat palaamassa peleille vielä tämän kauden aikana. Kapteeni Jussi Nättinen, hyökkääjät Aleksi Nikko ja Henri Limma sekä puolustaja Nico Joki ovat aloittaneet jääharjoittelun ja joku heistä saattaa palata kokoonpanoon jo kuluvan viikon aikana. Puolustaja Reko Tornbergin paluu myös lähestyy mutta mahdollisesti myöhemmin tässä kuussa. 

Ottelusta Hermekseltä on sivussa varmasti myös 10- tilin Ketterää vastaan täyttänyt hyökkääjä Saku Kivinen.

Tervetuloa kannustamaan Hermestä maajoukkuetauon jälkeen kun IPK hakee ensimmäistä voittoa sarjakärjestä keskiviikkona!

13.2. kello 18.30 HERMES – IPK, Kokkolan jäähalli