Uutiset

OTTELUENNAKKO: KETTERÄ VASTASSA LAUANTAINA – PELIN AIKANA LUVASSA TUOREITA UUTISIA!

1.2.2019

Hermes – Ketterä lauantaina 2.2. kello 17.00

Kokkolan Hermes kohtaa lauantain huippukamppailussa Mestiksen sarjakolmosen Imatran Ketterän kun kiekko tippuu jäähän Kaarlelankadulla kello 17.00.

Molemmat joukkueet pelaavat vierasottelun ennen lauantain kamppailua. Hermes matkusti back to back -hengessä keskiviikkona Kokkolassa vierailleen KeuPa HT:n vieraaksi. Ketterä matkusti jo torstaina Ouluun jossa joukkue yöpyi ennen tämän päivän matkaa Rovaniemielle RoKin vieraaksi. 

Edellisellä kierroksella Hermes voitti KeuPan 4-2 ja Ketterä TUTO:n 4-1. Hermes ja Ketterä ovat tällä kaudella kohdanneet kertaalleen sarjan alkukierroksilla kun Hermes jäi ottelussa nollille Karolus Kaarlehdon huippupelin jälkeen numeroin 2-0. 

Seuraa heitä:

#33 Miro Lehtimäki, Hermes

-Lainasopimus Sportista päättyy lauantain ottelun jälkeen ja mies palaa Vaasaan maajoukkuetauon alkaessa. Sport pelaa maajoukkuetauonkin aikana ja Lehtimäki mahdollisesti myös. 15.2. päättyy siirtoaika ja silloin viimeistään tiedetään tämän Kokkolassa pidetyn laiturin jatko. Kannattaa tulla tsekkaan Miro vielä!

#21 Jesse Huhtala, Hermes

-Ollut terveenä koko kauden ja pelannut luotettavasti ja hyvällä tasolla koko ajan. Liike on palautunut takaisin loukkaantumisen jälkeen. Pelaa tänään KeuPa pelissä Kankaan ja Kivisen välissä ensimmäistä kertaa.

#80 Jesse Juntheikki, Ketterä

-Hermeksessä kaudella 2015-2016 pelannut taitava keskushyökkääjä palaa Kokkolaan Ketterän paidassa. On erittäin viihdyttävä ja yllättävä pelaaja joka voi varsinkin ylivoimalla olla ratkaisevakin pelaaja kun tulosta pitää tehdä. Viime vuonna Mestiksen pistepörssin kakkonen.

#48 Joona Jääskeläinen, Ketterä

-Juntheikin kanssa samalla kaudella Hermeksessä pelannut laitahyökkääjä sai viime kauden päätteeksi sopimuksen liigaan Jukureihin mutta palasi kesken kauden kasvattajaseuraansa Keterään. Viime vuonna Mestiksessä hurjat 30 maalia ja koko sarjan pistepörssin voitto.

#23 Aku Kestilä, Ketterä

-Kolmas Hermeksessä pelannut pelaaja joka oli viime kaudella yksi kokkolalaisten onnistujista. Siirtyi kuitenkin pois joukkueesta siirtoajalla, sillä oli Kärppien sopimuspelaaja. Ei saanut tälle kaudelle liigasopimusta ja vaihtoi länsirannikon Itä-Suomeen. On ollut tällä kaudella Ketterän tehokkain pelaaja 38 ottelussa 18+13. Pyhäjoen PJK:n kasvatti.

HERMES TIEDOTTAA OTTELUSSA

Kokkolan Hermes tiedottaa lauantain ottelussa merkittävän uutisen joka on siis luvassa kaikille paikallaolijoille suoraan ja ensimmäisenä suoraan ottelukuuluttajan kertomana. Muissa kanavissa uutinen julkaistaan myöhemmin.

Tervetuloa huippujääkiekon pariin lauantaina Kaarlelankadulle kun sarjakärki Hermes kohtaa yhden kauden ennakkosuosikeista kun tämän kauden Suomen Cup- mestari Ketterä vierailee ensimmäisen kerran Kokkolassa!

2.2. kello 17.00 Hermes – Ketterä, Kokkolan jäähalli

Tervetuloa!