Uutiset

OTTELUENNAKKO: KETTERÄ HAKEE REVANSSIA HERMEKSESTÄ

22.2.2019

Kokkolan Hermes kohtaa Imatran Ketterän lauantaina kello 17.00 Kaarlelankadulla

Hermes ja Ketterä kohtaavat kolmannen kerran helmikuun aikana kun Hermes isännöi Ketterää lauantaina Kokkolan jäähallissa. Ketterä oli selkeästi parempi viimeksi kuun alussa, kun joukkue haki selkeän 1-6 vierasvoiton Hermeksestä. Kuun puolivälissä Hermes haki Revanssin Ketterästä kun Imatralla lukemat olivat 0-3. Todella tunteikkaassa ottelussa varsinkin kotijoukkue Ketterä kulutti jäähypenkkiä kovasti, sillä joukkue istui yhteensä 118 minuuttia ottelun aikana. Jäähymäärää selittää kolmen pelaajan ulosajot kun maalivahti Karolus Kaarlehto ja puolustajat Samuli Tanhua ja Konsta Mesikämmen joutuivat poistumaan kaukalosta kesken ottelun. Ottelussa hienon nollapelin pelannut Samuel Jukuri ei ole lauantaina kokoonpanossa sillä RoKi pelin lopussa hänelle tuomitiin 20 min jäähy joka tarkoitti yhden ottelun pelikieltoa. Jukurin korvaa ottelusssa oma kasvatti Hugo Bränn.

Kotijoukkue Hermes lähtee otteluun kaksi ottelua hävinneenä sillä Peliitat ja RoKi ovat olleet edellisissä otteluissa parempia ja sitä kautta myös sarjan ykköstila on menetetty ainakin toistaiseksi LeKille. Lauantain ottelu on ehdottomasti laatupeli, sillä Kaarlelankadulla kohtaavat sarjan kakkonen ja kolmonen.

Vierasjoukkue Ketterä koki keskiviikkona tappion IPK:lle ja tänään vastassa on RoKi Rovaniemellä.

Mestiksen ruunkosarjassa Hermes pelaa vielä viisi ottelua kotiakaukalossa ja Ketterä kohdataan tämän jälkeen enään mahdollisesti pudotuspeleissä. Tervetuloa seuraamaan huippujääkiekkoa Kaarlelankadulle lauantaina!

Seuraa heitä

#33 Oula Kuure, Hermes

-NAHL:sta siirtynyt Kuure on ennakkoluulottomasti avannut pelit Mestiksessä. Hyvän liikkeen ja pelikäsityksen myötä kykenee tekemään peliä ja kauden avausmaali Mestiksessä nähtiin Keskiviikkona Rovaniemellä.

#23 Aku Kestilä, Ketterä

-Hermeksessä viime kaudella ihastuttanut Kestilä on Ketterän tehokkain pelaaja tällä hetkellä. Erittäin hyvä maalintekijä omaa hyvän laukauksen ja on uhka aina hyökkäysalueella kiekollisena.

23.2 kello 17.00 Hermes – Ketterä, Kokkolan jäähalli

Tervetuloa!