Uutiset

KEUPA KUITTASI PISTEET

1.2.2019

Tasainen peli Keuruun perjantai-illassa päättyi kotivoittoon.

Jesse Huhtala vei ottelun alussa Hermeksen johtoon ohjaamalla Kalle Loposen siniviivaheiton maalivahti Paavo Hölsän jalkojen välistä sisään. Kotijoukkue tasoitti sekavan maalinedustatilanteen jälkeen ja meni erän lopun ylivoimamaalilla johdossa erätauolle.

Toinen erä meni samoin 2-1 maalilukemin kuin ensimmäinen. KeuPan molemmat maalit tulivat onnekkaasti Samuel Jukurin hieman haparoidessa ensimmäisessä, toisen pääsi kotijoukkueen kultakypärä laittamaan vapaasti sisään saamastaan irtokiekosta. Hermeksen 3-2 kavennuksen teki maalin edestä Samu Markkula Joonas Niemelän ja Oskari Uomalan syötöistä.

Kolmannessa erässä Hermes nousi maalin päähän Eemil Erholtzin vapauttaessa Sampo Paulaharjun maalintekoon. Enempää maaleja ei pelissä syntynyt molempien joukkueiden hyvistä paikoista huolimatta. Tappiosta huolimatta Hermes lähtee huomiseen kotipeliin Ketterää vastaan sarjajohdossa. Lauantain jälkeen on sarjassa puolen toista viikon maajoukkuetauko.

Ottelutilastot