Uutiset

KETTERÄ TYLY VIERAILIJA

23.2.2019

Kolmen pelin pohjoisen kiertueen Kokkolassa päättänyt Imatran Ketterä vei jälleen pisteet Kokkolasta.

Ensimmäinen erä oli torjuntojen valossa Hermeksen hallintaa (2-6) mutta lukemat olivat kuitenkin 2-0 vieraille erätauolle lähdettäessä. Toisessa erässä meni vierasjoukkue jo 4-0 johtoon ennen kuin Joonas Niemelä kavensi Saku Kivisen ja Jussi Nättisen syötöistä.

Kolmannessa erässä jatkoi Ketterä tehokasta ja varmaa pelaamista tehden vielä kaksi maalia joista toisen ylivoimalla. Juuri Ketterän ylivoimatehokkuus (kolme maalia viidestä ylivoimasta) oli tässä pelissä yksi ratkaiseva tekijä.

Sarjatilanteen ehkä aiheuttaman mukavoitumisen ja työnteon vähentymisen pyrkii Hermes-valmennus korjaamaan seuraavaan kotipeliin mennessä. Tuolloin ensi perjantaina tulee Kokkolaan Mestiksen sarjakärki Lempäälän LeKi. Voitto tuosta pelistä ja jopa runkosarjan voitto on sen jälkeen pitkälle Hermeksen omissa käsissä. 

Ottelutilastot