Uutiset

VIIKKOENNNAKKO: IPK JA K-VANTAA VASTAAN

22.1.2019

Hermes kohtaa keskiviikkona IPK:n Iisalmessa ja perjantaina Kaarlelankadulla K-Vantaan

Hermeksen edustusjoukkueen Mestispelit jatkuvat keskiviikkona 23.1 kun joukkue kohtaa valmentajavaihdoksen jälkeen piristyneen IPK:n Iisalmessa ja perjantaina kotikaukalossa Play-off paikasta taistelevan K-Vantaan. 

Hermes lähtee keskiviikon kierrokselle sarjajohtajana vaikka hävisikin edellisen ottelun Peliitoille kotikaukalossa. Hermeksen kokoonpanoon palaa pelikiellossa ollut Samuel Sikstus ja vastaavasti Kärpistä lainalla ollut Oskari Kantola palaa takaisin Ouluun. Lauantain ottelun lopussa loukkaantunut Sebastian Moberg ja ottelun alussa sivuun jäänyt Niki Blomberg ovat kokoonpanossa keskiviikkona.

ERHOLTZ LAINALLE MAAJOUKKUETAUKOON SAAKKA

Vaasan Sportissa hienon syksyn pelannut hyökkääjä Eemil Erholz, 18, pelaa Hermeksessä maajoukkuetaukoon saakka, eli yhteensä viisi ottelua. Erholz on pelannut tällä kaudella yhteensä 39 ottelua Sportin A- nuorissa tehoin 18+26. Erholtz liitty joukkueen vahvuuteen välittömästi ja on kokoonpanossa jo keskiviikon IPK ottelussa. 

Pitkäaikaispotilaista kukaan ei palaa pelikuntoon tälle viikolle joten Hermeksen pelaajavahvuus on tällä hetkellä 2+6+13 Erholtzin lainan myötä.

Tervetuloa perjantaina Kaarlelankadulle:

Hermes – K-Vantaa kello 18.30!