Uutiset

VIIKKOENNAKKO: VIERASPELIVIIKKO – SIIRTOJA, DEBYYTTI JA PALKINTOJA

4.1.2019

Hermes matkustaa perjantaina Vantaalle ja kohtaa illan ottelussa K-Vantaan. Lauantaina vuorossa LeKi Lempäälässä.

Hermeksen pelit jatkuvat vieraskiertueella kun joukkue matkustaa sarjassa kahdeksantena olevan K-Vantaan vieraaksi. Lauantaina paluumatkalla kohdataan sarjan huippuottelussa koko syksyn sarjaa hallinnut LeKi Lempäälässä.

Hermeksen joulukuun tuloskunto oli kiitettävä kun joukkue ei hävinnyt peliäkään ja nousikin tosissaan taistelemaan sarjan kärkipaikasta. Joulukuun hurja tuloskunto toi myös henkilökohtaisia tunnustuksia kun joulukuun Mestiksen kuukauden pelaajaksi valittiin Samu Markkula. Lisäksi joulukuussa viikon pelaaja valinta osui Jussi Nättiselle ja kun vielä Jesse Koskenkorva valittiin Mestiksen joulukuun kuukauden tulokkaaksi niin tunnustuksia hyvästä työstä on tullut myös henkilökohtaisella tasolla.

Vuodenvaihteen välipäivinä pelattiin kaksi peliä kun Hermes voitti vieraissa RoKin ja kotona 1100- päisen kotiyleisön riemuksi hallitsevan Mestis- mestarin KeuPa HT:n. KeuPa peli toi myös pelikieltoa, sillä ottelussa kahden minuutin jäähyn saanut Eddie Ahlmark tuomittiin jälkikäsittelyssä lisäksi yhden ottelun pelikieltoon jonka hän kärsii K-Vantaata vastaan.

LOPONEN PALAA, KARJALAINEN DEBYTOI

U18-maajoukkuekomennuksella ollut puolustaja Kalle Loponen palaa Hermekseen aluksi viiden ottelun mittaisella sopimuksella. Loponen on mukana heti Vantaalla ja Lempäälässä. Perjantain K-Vantaa ottelussa kirjoitetaan uuden Juniori Hemes- kasvatin nimi Mestis-historiaan, sillä 18- vuotias puolustaja Akseli Karjalainen pukee illalla ensimmäisen kerran punaisen paidan päälle miesten peleissä. Karjalainen on harjoitellut syksyn edustusjoukkueen mukana ja akatemian sekä myös A- nuorten mukana.

MUU KOKOONPANO

Eemeli Ylitalo palannut Sportin vahvuuteen

Toivo Pennanen Sportin mukana

Juho Korhonen palaa jääharjoituksiin ensi viikon maanantaina

Oskari Uomala kuntoutunut

Reko Tornberg sivussa vielä viikkoja

Jesper Ahlgren päivä kerrallaan

VIIKON OTTELUT

4.1. VANTAA K-Vantaa – Hermes kello 18.30, Elisa viihde

5.1. LEMPÄÄLÄ LeKi – Hermes kello 17.00, Elisa Viihde