Uutiset

TIEDOTE: NIKO KIVINEN SIIRTYY JHT:N PÄÄVALMENTAJAKSI

8.1.2019

Kokkolan Hermeksessä viime ja tällä kaudella fysiikkavalmentajana toiminut kokkolalainen Niko Kivinen siirtyy välittömästi JHT Kalajoen päävalmentajaksi

Niko Kivinen, 29, siirtyi kesken viime kauden juuri JHT:sta Hermekseen fysiikkavalmentajaksi. Kivinen oli osa Ari- Pekka Pajuluoman johtamaa valmennustiimiä jossa hänen päävastuullaan oli fysiikkavalmennus. Tälle kaudelle uusiutuneeseen valmennusryhmään Niko on kuulunut myös. Janne Tuunasen johtamassa ryhmässä Niko on ollut samalla vastuualueella, mutta syksyn siviilityökiireet ovat rajoittaneet täysipainoisesti mukana olemista kun joukkue harjoittelee aamupäivisin.

Nyt Kivinen siirtyy Suomi-sarjajoukkueen päävalmentajaksi paikkaan jossa harjoitellaan iltaisin ja pelit pelataan pääsääntöisesti viikonloppuisin. Näin ollen myös päivätyö on mahdollista valmentamisen ohella. Kivinen haluaakin kiittää Hermestä tästä mahdollisuudesta: ”Vähän on tietenkin haikea olo jättää kotiseura ja Hermes, mutta JHT:n tarjoama mahdollisuus oli niin hieno että ilman muuta halusin tarttua siihen. Oikein paljon kiitoksia Hermekselle että näkivät myös tämän mahdollisuuden ja antoivat luvan lähteä uuden haasteen pariin”

Niko Kivisellä on tavoitteita valmennusuran suhteen ja tämä onkin yksi steppi uran alkuvaiheessa: ”Tottakai jonakin päivänä on tavoitteena palata Hermekseen takaisin valmentamaan ja tämä onkin hyvä mahdollisuus itselle myös kehittyä valmentajana ja ottaa se seuraava steppi.” ”Tulen seuraamaan Hermestäkin kevätkaudella ja haluankin toivottaa koko organisaatiolle onnea kevään peleihin” , Niko Kivinen päättää

Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen:

-Niko Kiviselle hieno mahdollisuus henkilökohtaisesti ja emme missään nimessä halunneet olla esteenä tässä kohtaa näin hienolle urakehitykselle. Toivotamme Nikolle ja JHT:lle onnea kevään peleihin ja olemme kaikki hengessä mukana. Fysiikkavalmennuksen osalta kevään suunnitelmat ovatkin valmiita ja Nikon työt jaetaan muun valmennustiimin kesken kevään ajalle.