Uutiset

TIEDOTE: MATIAS MATTILA HERMEKSEN FYSIOTERAPEUTIKSI

18.1.2019

Kokkolan Hermeksen pelaajien tukiverkosto kasvaa kun Fysioterapeutti Matias Mattila aloitti työn joukkueeen kanssa

Matias Mattila on Hermeksen junioripolun läpikäynyt pelaajana ja myöhemmin myös juniorivalmentajana. Nyt Matias on työskennellyt jo jonkin aikaa Kokkolalaisen Medirex OY:n palveluksessa joka tuottaa korkealaatuista ja asiantuntevaa kuntoutusta Kokkolassa. Medirexiltä löytyy myös kattavat hieronta, toimintaterapia ja kuntosalipalvelut.

Matias Mattila on koulutukseltaan OMT- fysioterapeutti ja personal trainer ja kaiken tämän tietotaidon hän nyt jakaa myös Hermeksen käyttöön jatkossa. Matias on aloittanut jo työskentelyn joukkueen parissa. Käytännössä työ liittyy pelaajien huoltavaan harjoitteluun sekä kuntoutettavien pelaajien harjoittelun suunnitteluun sekä vieläkin yksilöllisemmän harjoittelun suunnittelemiseen ja toteutukseen yhteistyössä päävalmentajan ja muun valmennustiimin kanssa.

Hermes ja Medirex OY ovat sopineet myös hierontapalveluiden yhdistämisestä, eli jatkossa fysioterapeutti Matias Mattila arvioi ja suunnittelee myös ennaltaehkäisevän lihashuollon tarvetta jokaisen urheilijan kanssa.

Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen:

-Erinomainen uudistus seuramme arvojen mukaisesti, eli panostamme urheilun ja urheilijan kokonaisvaltaisen kehitysken tukitoimintoihin ja tällaisen ammattilasaisen mukaantulo on iso asia meidän pelaajille. Matias Mattilan ammattitaito ja lajituntemus yhdistettynä antavat vankan perustan toimia meidän matkassa ja olemme tosi iloisia siitä että Matias pystyi lähtemaan mukaan tähän.

-Iso kiitos tästä kuuluu Medirexin johdolle että he mahdollistivat tämän tyyppisen kehityksen seurassamme