Uutiset

TIEDOTE: JUUSO KETOLA ÄSSISTÄ HERMEKSEEN

24.1.2019

Puolustaja Juuso Ketola loppukaudeksi Hermekseen

Kokkolan Hermes vahvistaa puolustusosastoa kun Porin Ässien sopimuspelaaja Juuso Ketola, 18, siirtyy loppukauden lainasopimuksella Kokkolan Hermeksen riveihin.

Ketola on 18- vuotias rightin puolen puolustaja joka on pelannut tällä kaudella Ässien liigajoukkueessa viisi ottelua ja A- nuorten puolella 30 ottelua. Ketola liittyy joukkueeseen välittömästi ja on kokoonpanossa tulevassa K-Vantaa ottelussa.

Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen:

-Ketola tulee Hermekseen pelaamaan pitkää kevättä ja hakemaan kokemusta miesten painepeleistä. On osoittanut A- nuorisssa pystyvänsä pelaamaan korkealla tasolla ja me pystymme tarjoamaan hänelle hyvän ympäristön jatkokehitykselle jonka myös Ässien urheilujohtaja Tommi Kerttula näki kun siirrosta keskusteltiin.