Uutiset

OTTELUENNAKKO: SAPKO VIERAAKSI KESKIVIIKKONA

8.1.2019

Hermes kohtaa keskiviikkona SaPKon kello 18.30 Kokkolan jäähallissa

Sarjakärki Hermes hyökkää keskiviikkona Kaarlelankadulla sarjassa seitsemäntenä olevan pässilauman kimppuun kun kiekko tippuu jäähän tässä Mestisklassikossa kello 18.30.

Hermes pelasi viikonloppuna kaksi ottelua vieraskentällä. K- Vantaa kaatui perjantaina Vantaan Trio- areenalla, mutta lauantaina hieno voittoputki katkesi kun sarjakakkonen LeKi voitti Hermeksen niukimmalla mahdollisella tavalla voittolaukauskisan jälkeen. Vierailija SaPKo puolestaan hävisi molemmat kamppailut kun vieraskiertueella TUTO oli vahvempi jatkoajan jälkeen ja lauantaina KOOVEE yllätti joukkueen jo varsinaisella peliajalla. 

Kotijoukkue Hermes saa huomiseen otteluun mieluisan vahvistuksen kokoonpanoon kun vahvan alkusyksyn pelannut Juho Korhonen on kuntoutunut pelikuntoon. Korhonen pelasi allkusyksystä Mestiksessä seitsemän ottelua tehoin 3+4, tehotilaston ollessa +10 lukemassa. Vastaavasti loukkaantuneiden listalle tippui LeKi pelissä sääntöjen vastaisen taklauksen alle joutunut Nico Joki joka on sivussa peleistä 4-6 viikkoa. Sääntöjen vastaisen taklauksen tehnyt LeKin Tommi Välimaa sai ottelussa pelirangaistuksen ja Mestiksen kurinpidon jatkokäsittelyssä lisäksi yhden ottelun pelikiellon. Joki on siis sivussa varmasti maaottelutauon yli, ainakin kymmenen sarjaottelua.

Lisäksi ottelusta on varmuudella sivussa hyökkääjät Jesper Ahlgren joka sai kovan taklausken keskialueella KeuPa kotipelissä sekä Aleksi Nikko. Hermes saa jalkeille otteluun kuitenkin täyden kokoonpanon jossa on mukana edelleen määräaikaiset liigalainat Kalle Loponen ja Miro Lehtimäki.

SaPKo hankki kuluvalla viikolla riveihinsä kovan paluumuuttajan kun alkukauden Pelicansissa liigasopimuksella hyökännyt Niklas Salo palasi takaisin SaPKoon jossa hän voitti toissa kaudella sarjan mestaruuden ja viime kaudella pronssimitalin. Pasi Räsäsen ja Jarmo Myllyksen valmentama ryhmä tulee varmasti nälkäisenä Kokkolaan ja edellinen kohtaaminen Kokkolassa olikin pässipaitojen juhlaa kun joukkue kylvetti Hermestä selkein 2-7 lukemin. Keskiviikkona on kotijoukkueella revanssin paikka Kaarlelankadulla.

Seuraa heitä:

Juho Korhonen, Hermes

-Hyvin liikkuva ja kiekon kanssa viihtyvä Korhonen palaa kokoonapanoon loukkantumisen jälkeen. Kuinka ison roolin ottaa heti ensimmäisessä ottelussaan?

Niklas Salo, SaPKo

-Valmentaja Pasi Räsäsen luottomies palaa kotiin ja ensiesiintyminen keskiviikkona. Pienikokoinen väkkärä on hyvän liikkeensä ansiosta vaikea pideltävä vastustajalle.

Mestis Keskiviikkona Kokkolassa:

Hermes – SaPKo kello 18.30, ovat avataan 17.30. Tervetuloa!

Liput ennakkoon: http://www.lipputoimisto.fi/