Uutiset

OTTELUENNAKKO: K-VANTAA VASTAAN ILLALLA – KETOLA DEBYTOI!

25.1.2019

Hermes – K- Vantaa Kaarlelankadulla perjantaina 18.30

Sarjakärki Hermes mittaa pääkaupunkilaisten pelikunnon kun sarjassa kahdeksantena oleva K- Vantaa asetttuu vastaan illan Mestis-kamppailussa.

Hermes haki keskiviikkona vakuuttavan esityksen jälkeen vierasvoiton nousukuntoisesta IPK:sta. IPK oli voittanut viisi edellistä otteluaan, mutta sarjakärki oli liikaa tällä kertaa. Vierasjoukkueen päävalmentaja Tommi Miettinen kommentoikin lehdistötilaisuudessa Hermeksen olleen selkeästi paras joukkue kohtaamistaan seuroista aikana jolloin hän on ollut päävastuussa.

Hermes lähtee otteluun hiukan uusitulla kokoonpanolla kun loppukaudeksi Kokkolaan saapunut Porin Ässien kasvatti Juuso Ketola pukee ensimmäistä kertaa jumalrintaisen pelipaidan päällensä. Puolustaja Ketola pelaa tänään Sebastian Mobergin puolustajaparina. Toinen uusi pelaaja kokkolalaisyleisölle on Vaasan Sportista viiden pelin vuokralla oleva Eemil Erholz. Erholtz pelasi keskiviikkona ensimmäisen pelinsä ja jatkaa tänään Saku Kivisen johtamassa ketjussa jossa toisella laidalla viilettää toinen rightin laituri Kristian Kangas.

K-Vantaa saapuu Kokkolaan hurja ykkösketju mukanaan kun sarjan pistepörssin kärki Miro-Pekka Saarelainen 30+21, pörssikolmonen Joona Monto 11+33 ja pörssivitonen Joel Sund 11+28 avaavat vantaalaisten avausviisikossa. Tämän ketjun pimentäminen on varmasti keskiössä mikäli Vantaa halutaan lähettää kotimatkalle ilman pisteitä.

Seuraa heitä

#8 Juuso Ketola, Hermes

-Hyvin liikkuva, hyvin puolustava ja painavan laukauksen omaava Ketola sopii hyvin nykytrendin Suomipakin kuvaan. Tutustuu joukkueeseen ja joukkueen pelitapaan rauhallisesti ja kevättä kohden varmasti tärkeä palanen Hermestä.

#16 Eemil Erholtz, Hermes

-Hyvin liikkuva ja luistelunopea rightin laitahyökkääjä pääsee tänään irti ensimmäistä kertaa kotikaukalossa. On tehnyt hyvää jälkeä A- nuorten sarjassa ja nyt saa mahdollisuuden todistaa kykynsä myös miesten tasolla.

Tule kannustamaan Hermestä jatkamaan sarjakärjessä!

Mestis 25.1.2019 kello 18.30 Kaarlelankadulla:

Hermes – K-Vantaa, Tervetuloa!