Uutiset

OTTELUENNAKKO: HALLITSEVA MESTARI VASTAAN KESKIVIIKKONA

29.1.2019

Hermes – KeuPa HT keskiviikkona kello 18:30

Sarjan kärkijoukkue Hermes mittaa keskiviikkona Kaarlelankadulla viime vuoden mestarin KeuPa HT:n nykykunnon. KeuPa on sarjassa kahdeksantena ja taistelee kovasti pääsystä play-off peleihin. 

Kokkolan Hermeksen viime viikon tehomies Miro Lehtimäki valittiin viikon Mestis-pelaajaksi. Lehtimäki tykitti K-Vantaan verkkoon kolme osumaa. Lehtimäki nähdään Hermeksen paidassa varmasti vielä kuluvan viikon otteluissa, mutta sen jälkeen lainapesti Sportista tulee päätökseen ja tämän hetken sopimuksen mukaan hän palaa Vaasaan. Hermeksen joukkue koki alkuviikosta takaiskun harjoituksissa kun positiivisesti kaudella esiintynyt, mutta hurjaa epäonnea kohdannut Jesper Ahlgren loukkaantui jälleen. Yläraajavamma pitää Ahlgrenin sivusssa todennäköisesti koko loppukauden ajan. Hermeksen sairastupa ei tyhjene yhtään viikon otteluihin, eli pitkäaikaispotilaita odotetaan kokoonpanoon vasta maajoukkuetauon jälkeen.

HERMEKSESTÄ PELAAJIA MAAJOUKKUEESEEN

Keskiviikkona Kaarlelankadulla nähdään kolme kappaletta U20-maajoukkueen leiritykseen lähtevää pelaajaa kun maalivahti Justus Annunen ja puolustaja Juuso Ketola sekä hyökkääjä Eemil Erholtz pukevat Leijonapaidan Turussa ylleen.

Lisäksi kun puolustaja Kalle Loponen matkaa maajoukkuetauolla Venjälle U18-maajoukkueen mukaan on Hermeksen edustus maajoukkueissa ehkä historian suurin?

TEHOMIEHET ILLAN KAMPPAILUSSA

Hermeksen tehomiehenä otteluun lähtee koko pistepörssin kakkosmies Samu Markkula 12+39 ja KeuPa HT:sta Jesse Pelamo 11+15 tehoilla.

Tervetuloa seuraamaan huippukiekkoa Kaarlelankadulle!

Keskiviikko kello 18.30 Hermes – KeuPa HT