Uutiset

KOLMEN PISTEEN VIIKONLOPPU

7.1.2019

Nuorten Suomi-sarja alkoi kahdella kotiottelulla.

Lauantaina otti vierailija S-Kiekko kolmannen erän ylivoimamaaleilla pisteen mukaansa. Hermeksen hallitsema peli päättyi lopulta tasatulokseen 2-2. Sarjassa ei pelata jatkoaikoja ja pisteet jaetaan vanhaan tapaan – voitosta 2 pistettä ja tasapelistä piste. Vili Vesalainen teki kotijoukkueen molemmat maalit, Hugo Bränn Hermes-maalissa torjui 17 kertaa ja vierasjoukkueen maalivahti 41 kertaa.

Ottelutilastot 

Sunnuntaina meni vierailija Ässät Akatemia jo kahden maalin johtoon ylivoimapeleillä kunnes Miro Haikonen kavensi. Hermeksen tasoituksen teki Willy Rudert ja 3-2 johtomaalin Arttu Heikkilä. Viimeisessä erässä pitkällä vieraspelimatkalla (edellisenä päivänä Rovaniemellä) ollut vierailija sortui jäähyihin ja Hermeksen Niko Lassila teki 4-3 voittomaalin ylivoimalla. Tuota ennen oli Ässät tasoittanut pelin tasakentällisin pelattaessa. Torjuntojen valossa tasaisessa pelissä ehti Bränn kiekon tielle 35 kertaa ja Ässien maalivahti 34.

Ottelutilastot 

Seuraava peli A-junioreilla on lauantaina 19.1. Pedersöressä (klo 16) RoKia vastaan, seuraavana päivänä on edessä vierasottelu Poriin.