Uutiset

JOKIPOJAT VOITTI HERMEKSEN

11.1.2019

Jokipojat voitti Hermeksen voittolaukauskisan jälkeen 2-1

Ottelun varsinaisella peliajalla ei maaleja liiemmin tullut sillä vain Jokipoikien ex- Hermes pelaaja Taavi Tiala ja Hermeksen Joonas Niemelä onnistuivat. Kun jatkoaikakaan ei tuonut ratkaisua niin pisteet jaettiin voittolaukauskisan jälkeen. Tatu Kokkola lähetti kokkolalaiset Savonlinnaan yksi piste mukanaan kun Jokipojat sai taulukkoon niitä kaksi. 

Hermeksen joukkueesta kolme tähteä menee ehdottomasti ottelussa 42 torjuntaa urakoinneelle Samuel Jukurille. Muutenkin erinomainen taistelu joukkueelta, kun otetaan huomioon Juho Korhosen ja Henri Limman loukkaantumiset kesken ottelun.

Molemmat pelaajat joutuvat lisätutkimuksiin ja sairausloman pituus selviää myöhemmin. Myös joukkueen pörssikärki Samu Markkula on poissa huomisesta SaPKo-ottelusta. Hänenkin sairausloman pituus selviää myöhemmin.

Ottelutilastot