Uutiset

IISALMESTA TÄYDET PISTEET

23.1.2019

Hermes palasi heti voittokantaan Peliitat-tappion jälkeen.

Edellisestä pelistä varsinkin puolustuspeliään parantanut Hermes otti voiton nousukuntoisen IPK:n kotiluolassa. Miika Tiihonen teki 2-1 voittomaalin toisessa erässä ylivoimalla. Ensimmäisessä molemmat joukkueet onnistuivat myös ylivoimalla Miro Lehtimäen vastatessa Hermeksen maalista. Kalle Loponen lämäsi 3-1 maalin ja pakkipari Sebastian Moberg teki kolmannessa erässä loppulukemat 4-1. Eleettömän varmasti valkopaitojen maalissa pelannut Samuel Jukuri torjui 28 kertaa.

Yhden pisteen sarjajohdossa jatkava Hermes kohtaa seuraavaksi kotihallissa tänään Ketterästä jatkoaikavoiton ottaneen K-Vantaan. Tuo peli alkaa perjantaina klo 18:30, ovet aukeavat tuntia ennen. Tervetuloa katsomaan kaupungin vauhdikkainta viihdettä!

Ottelutilastot