Uutiset

VIIKKOENNNAKKO: JOKIPOJAT VIERAAKSI KAARLELANKADULLE

4.12.2018

Hermes kohtaa perjantaina kotikaukalossa Jokipojat ja lauantaina IPK:n Iisalmessa

Sarjakakkonen Hermes kohtaa viikon kärkikamppailussa Kokkolassa perjantaina tasapisteissä kolmantena olevan Jokipojat. Lauantaina matkustetaan Iisalmeen jossa kohdataan sarjassa kymmenentenä oleva IPK.

Hermes pelasi viikonlopppuna kaksi tiukkaa ottelua joista toinen päättyi K-Vantaan niukkaan voittoon, mutta lauantaina Hermes haki arvokkaan 0-1 voiton Suomen Turusta kun TUTO kaatui Justus Annusen nollapelin myötä. Ratkaisevan maalin iski tyylikkään vastahyökkäyksen päätteeksi Saku Kivinen johon syötöt merkattiin Jesse Koskenkorvalle sekä Sampo Paulaharjulle. Myös Niki Blomberg olisi ansainnut syöttöpisteen tilanteesta, mutta kaksi voi vain saada.

Viikonlopun otteluissa Hermes- paidassa jatkaa puolustaja Kalle Loponen jonka lainapesti on mallia toistaiseksi. Puolustaja Sebastian Moberg on aloittanut jääharjoittelun mutta ei ole vielä pelivalmis viikon otteluissa.

HERMEKSEN PELIT VIIKOLLA 49

7.12. Kello 18.30 Hermes – Jokipojat, Kokkolan jäähalli

8.12. Kello 17.00 IPK – Hermes, Iisalmi (Elisa Viihde)

Osta kotipelin liput ennakkoon: http://www.lipputoimisto.fi/