Uutiset

VIIKKOENNNAKKO: HALLITSEVA MESTIS- MESTARI KEUPA LAUANTAINA HERMEKSEN TESTIIN KAARLELANKADULLE!

27.12.2018

Hermes kohtaa lauantaina kotikaukalossa KeuPa HT:n kello 17:00. Sitä ennen kuitenkin pelataan vieraspeli Rovaniemellä perjantaina.

Hermeksen joulunvietto loppuu kuin seinään kirjaimellisesti sillä ensimmäisen kerran joukkue sai harjoitella yhdessä torstaina. Perjantaiaamuna alkaa matka kohti Rovaniemeä jossa kiekko tippuu jäähän kello 18.30 minkä jälkeen on edessä kotimatka ja seuraavan kerran on oltava valmiina lauantaina kello 17.00 kotikaukalossa kun vastaan asettuu hallitseva mestari KeuPa HT. KeuPa vierailee Kokkolassa ensimmäistä kertaa tällä kaudella.

Palautumisaikaa otteluiden väliin ei jää kuin maksimissaan 20 tuntia minkä aikana pelaajan täytyy tehdä palauttava harjoitus pelin jälkeen, syödä ja juoda hyvin, matkustaa bussissa Roivaniemeltä Kokkolaan ja palata hallille viimeistään kello 15.00 koska peli alkaa 17.00. Ammattilaisten arkea.

Viikonlopun otteluihin Hermes lähtee hyvistä asemista sillä sarjataulukon kakkostila on edelleen hyvin hallussa ja kärki LeKi on aivan iskuetäisyydellä. Joukkue haluaa varmasti viedä loppuun hienon kuukauden, sillä aikaisemmista joulukuun peleistä Hermes on voittanut kaikki ja vieläpä hurjalla maalierolla 29-5. Hurjemmaksi asian tekee vielä se että vastassa on ollut sarjaykkönen LeKi, sarjakolmonen TUTO ja sarjavitonen Jokipojat. Myös IPK ja KOOVEE joutuivat pettymään vahvasti ja energisesti pelannutta joukkuetta vastaan. 

Joulukuun aikana onnistujia oli laajalla rintamalla, mutta varmasti yksi ylitse muiden nimittäin joukkueen kapteeni Jussi Nättinen tehtaili viimeisellä viikolla kahdessa ottelussa yhteensä seitsemän tehopistettä ja nousikin koko sarjan pistepörssin neljänneksi. ”Jore” valittiinkin kyseisellä viikolla Mestiksen viikon pelaajaksi.

PELAAJALIIKENNETTÄ – PENNANEN SPORTIIN, YLITALO JA LEHTIMÄKI HERMEKSEEN

Kokkolan Hermeksen ja Vaasan Sportin välillä on joulun aikana ollut pelaajaliikennettä. Hienon ja nousujohteisen syksyn Hermeksen takalinjoilla pelannut Toivo Pennanen siirtyy toistaiseksi Sportin vahvuuteen. Vastaavasti aikaisemmin Hermeksessä pelanneet puolustaja Eemeli Ylitalo ja hyökkääjä Miro Lehtimäki siirtyvät takaisin Hermekseen. Ylitalon laina on viikonlopun yli (RoKi ja KeuPa) ja Lehtimäen mallia toistaiseksi. Ylitalo on pelannut Hermeksessä kaksi ottelua (0+1) ja Nuorten SM-liigassa 33 peliä 3+10. Lehtimäki on pelannut Hermeksessä kahdeksan ottelua 5+2 ja Sportissa Liigassa 18 peliä 3+2.

LOUKKAANTUMISTILANNE

Päivä kerrallaan:

Oskari Uomala

Juho Korhonen

Viikkoja:

Reko Tornberg

MUUT PELAAJAUUTISET

Vili Vesalainen on palannut lainapestiltä JHT:n riveistä.

Kalle Loponen U18-maajoukkueen mukana jonka lisäksi sovittu laina-aika Hermeksessä päättynyt.

Robert Arrak palannut Vaasaan 

VIIKON OTTELUT:

Perjantai 28.12.

18:30 RoKi – Hermes, Rovaniemi (Elisa viihde)

Lauantai 29.12.

17:00 Hermes – KeuPa HT, Kokkolan jäähalli 

Hermes – KeuPa HT ottelun erätauolla esittelyssä Hermeksen naisten joukkue joka nousi naisten Mestikseen kevätkaudelle!

Liput ennakkoon: http://www.lipputoimisto.fi/

Tervetuloa Kaarlelankadulle kannustamaan Hermestä!