Uutiset

OTTELUENNAKKO: HERMES – KOOVEE TÄNÄÄN

14.12.2018

Hermes kohtaa tänään perinteikkään Tampereen KOOVEE:n Kaarlelankadulla kello 18.30

Sarjakärki Hermes mittaa tänään nousijajoukkue ja viime kevään karsintapelivastustaja Tampereen KOOVEE:n vieraspelivireen kun Kaarlelankadun pyhätössä kohtaavat sarjan kärki ja viimeinen. KOOVEE osoitti viime kierroksella vaarallisuutensa kaatamalla K-Vantaan vieraskaukalossa.

Vierasjoukkue Tampereen KOOVEE on kokkolalaisittain tutussa valmennuksessa sillä joukkueen peräsimessä on Hermestä aikanaan pelaajana ja Mestiksessä valmentajanakin edustanut pitkänlinjan kiekkomies Juha Pajuoja. Pajuoja on piiskannut pääosin Suomisarjasta kootun joukkueen positiiviseen vireeseen ja KOOVEE taisteleekin tosissaan tänä vuonna suorasta säilymisestä Mestiksessä. Joukkueen paras pistemies on jo nuorena taitonsa osoittanut Ville Saloranta joka on tehnyt jo kymmenen maalia Mestiksessä kun viime kaudella mies pelasi Suomisarjaa Nokian Pyryssä. Maalinsuulla päävastuun on kantanut viime kevään sensaatio Tomi Risteli joka on jatkanut hyviä otteita myös Mestiksen puolella. KOOVEE tekee yhteistyötä Liigan Ilveksen kanssa ja yhteistyö on tuonut 3-5 Liigapelaajaa KOOVEE:n kokoonpanoon per ottelu.

Kotijoukkue Hermes lähtee otteluun uudesta asetelmasta varsinkin henkisellä tasolla. Joukkue nousi viime keskiviikon kärkipelin päätteeksi sarjakärkeen. Upean, liki 1000- päisen illan jälkeen Hermes lähtee sarjajohtajana perjantain KOOVEE-otteluun. LeKi-peli oli tasainen kamppailu jossa varsinkin toisessa erässä vierailla oli paikat nousta peliin mukaan mutta sarjan torjuntatilaston kärkinimi Samuel Jukuri pelasi hienon ottelun. Koko joukkueen puolustuspelaaminen onkin mennyt paljon eteenpäin viime kuukauden aikana ja siitä osoituksena neljän viime pelin aikana päästetyt kolme maalia joista Samuel Jukuri on pelannut kaksi peliä ja Justus Annunen kaksi peliä. Illan yksi tähdistä tilastokärki Samuel Jukurin kanssa on koko Mestiksen pistepörssin kärki Samu Markkula 9+30.

Tiesitkö että..

Hermeksen illan vastustaja Tampereen KOOVEE on pelannut 27 kautta pääsarjatasolla ja voittanut yhden Suomen mestaruuden vuonna 1968. Yhteensä seura on voittanut historiansa aikana seitsemän SM- mitalia. 

Seuraa heitä!

#10 Sebastian Moberg, Hermes

-Moberg palasi loukkaantumisen jälkeen kokoonpanoon suoraan keskiviikon kärkikamppailuun. Hyvän luistelun omaava Moberg teki heti yhden maalin ja oli muutenkin kuin ei olisi ollut pois ollenkaan peleistä. Jatkuuko hyvä vire viikon toisessa ottelussa?

#24 Henri Limma, Hermes

-Tehnyt määrätietoisesti töitä usean vuoden Hermeksen A- ja edustusjoukkueen välimaastossa. Kehittynyt joka vuosi ja viimeistään nyt on Mestis- tason pelaaja joka pelaa illasta toiseen kovassa tahtotilassa. Haluaa edelleen kehittyä ja muodostaakin Jesse Huhtalan ja Aleksi Nikon kanssa toimivan kokonaisuuden.

#24 Joni Mäkelä, KOOVEE

-25- vuotias puolustaja on pelannut KOOVEE:n mukana Suomisarjaa pari edellistä kautta ja nyt nousi uudelle tasolle joukkueen kanssa. Mobergin tavoin hyvä luistelija pystyy puolustamaan ja tukemaan hyökkäyksiä hyvän liikkeensä ansiosta.

#11 Vili- Jesper Koivula, KOOVEE

-Tampereen kiekkokoulun kasvatti on pelannut urallaan useassa eri seurassa ja viime kaudella Suomisarjaa Pyryn ja FPS:n paidassa. Nopea luistelija on vaarallisimmillaan vaikea pideltävä jos häntä joutuu puolustamaan isolla jäällä suoraluistelussa. KOOVEE:n pistepörssin kakkonen Ville Salorannan jälkeen.

Näe Mestiksen kärkijoukkue Hermes vielä ennen joulutaukoa Kaarlelankadulla:

Hermes – KOOVEE 14.12. kello 18.30 Tervetuloa!

1. erätauolla jäällä esittelyssä toimihenkilöineen Hermeksen B- nuorten joukkue mikä nousi kevätkaudelle B- nuorten SM- tasolle! 

Liput ennakkoon: http://www.lipputoimisto.fi/