Uutiset

NUORILLE TAPPIO JA VOITTO

2.12.2018

Lauantaina oli sarjan kärkijoukkueisiin kuuluva KOOVEE kaksi ensimmäistä erää parempi johtaen niiden jälkeen 4-0.

Viimeisessä erässä sai Hermes pelin toimimaan kaventaen Patrik Jääskeläisen toimesta mutta vieraat tekivät vielä yhden maalin vieden pisteet 5-1 lukemin. Torjunnat Hermes Marcel Mattsson 36, vastustaja 33.

Ottelutilastot

Sunnuntaina tarjosivat Hermes ja RoKi yleisölle värikkään pelin missä maaleja tehtiin vuorotahtiin. Persoonallinen kuulutus saatiin seitsemään Hermes- sekä viiteen vierasmaaliin. Kalle Männistö teki kypärätempun, maalin mieheen Jääskeläinen, Marko Potila, Markus Vinkki ja Joonas Rautaoja.
Torjuntavuorossa ollut Hugo Bränn pääsi hieman vähemmillä torjunnoilla kuin RoKin maalivahti, lukemat 33-35.

Ottelutilastot

Mestiksen alkusarjaa on jäljellä Hermeksellä neljä peliä. Ensi viikonloppuna on edessä pelimatkat Lempäälään ja Joensuuhun.