Uutiset

LOPONEN JA MYLLYLÄ U18 MAAJOUKKUEESEEN!

19.12.2018

Kokkolan Hermeksessä Mestistä pelanneita nuoria U18 maajoukkueeseen

Kokkolan Hermeksen paidassa kuluvan kauden aikana kymmenen ottelua pelannut Kalle Loponen on valittu U18 maajoukkueryhmään joka pelaa Sveitsissä vuodenvaihteessa viiden maan turnauksen. Oulun Kärppien sopimuspelaaja pelasi hienon syksyn Hermeksen takalinjoilla sillä kymmeneen otteluun nuori puolustaja teki 3+3 ja tehotilasto +10.

HIFK:n sopimuspelaaja, Hermes- kasvatti Wiljami Myllylä valitiin myös samaan joukkueeseen. Myllylä pelasi edellisen kauden Hermeksen A- nuorissa sekä edustusjoukkueessa ja olikin edustusjoukkueen sopimuspelaaja edellisen kauden. Myllylä on tehnyt kuluvalla kaudella Nuorten SM-Liigassa 16+14 tehopistettä ja on koko sarjan pistepörssin nro 21.

Loponen ja Myllylä ovat molemmat vuonna 2001 syntyneitä pelaajia.

Hermes onnittelee pelaajia valinnasta!

http://www.leijonat.fi/index.php/maajoukkueet/u18/2018-19/item/29387-u18-pikkuleijonat-viiden-maan-turnaukseen-sveitsiin-joukkue-julkistettu