Uutiset

JOULUTAUOLLE SARJAKÄRJESSÄ

15.12.2018

Sarjan pohjimmainen näytti että yhtään ottelua ei Mestiksessä voiteta puolivaloilla pelaten. Hermes – KOOVEE 5-2 (0-2,2-0,3-0)

KOOVEE vei ensimmäisen erän 2-0 kotijoukkueen viimeisen terävyyden jäätyä pukukoppiin. Tomi Risteli vieraiden maalissa torjui varmasti saaden tukea kenttäpelaajilta. Justus Annunen jäi muutaman kerran turhan yksin kotimaalin edessä.

Toiseen erään Hermes tuli paremmalla ilmeellä ja peli alkoi kääntyä kotijoukkueelle. Sampo Paulaharjun (kuvassa) laukoma maali sekä tehovireeseen (1+3 tässä pelissä) yltyneen Jussi Nättisen osuma tasoittivat pelin.

Kolmas erä oli Hermekseltä ”normaalia” itseluottamusta täynnä olevaa hyökkäyspeliä KOOVEEn väsyessä. Kristian Kangas laukoi voittomaalin Nättisen syötöstä erän alkupuolella. Saku Kivinen jatkoi tehokasta pelaamistaan ylivoimalla jakson puolivälissä nostaen maalin edestä lukemat 4-2 :een. Viimeisellä minuutilla pääsi Joonas Niemelä vielä tekemään maalin tyhjään KOOVEE-rysään.

Pikkujoulujuhlan ja muutaman harjoituksen jälkeen on joukkueella edessä viikon joululoma. Pelit jatkuvat perjantaina 28.12. Rovaniemellä ja seuraavana päivänä Kokkolassa kun vastaan tulee viime kauden mestari KeuPa HT.

Ottelutilastot