Uutiset

HERMEKSEN VOITTOPUTKI JATKUI ROVANIEMELLÄ

28.12.2018

Hermeksessä jo alkukaudella pelannut Miro Lehtimäki palasi Vaasasta tehokkaana jumalpaitaan – tehot 2+2 Hermeksen voittaessa napapiirillä RoKin 5-2.

Hermeksen hallitsema ensimmäinen erä päättyi numeroihin 1-1 RoKin tasoituksen tullessa sen viimeisellä minuutilla ylivoimalla. Niki Blomberg oli vienyt Hermeksen aiemmin johtoon kovan pyörityksen jälkeen Joonas Niemelän ja Miro Lehtimäen syötöistä. Hermes pääsi myös pariin otteeseen erässä ylivoimalle mutta hyvistä tilanteista huolimatta maalit jäivät tekemättä.

Toisen erän alussa ylivoima sitten toimi Lehtimäen ampuessa suoraan syötöstä kiekon maaliin. Neljällä kolmea vastaan syntyneen osuman syöttivät Jesse Huhtala ja Jesse Koskenkorva. Hieman aiemmin oli Hermeksen Niemelä joutunut suihkuun kotijoukkueen maalilla syntyneen hässäkän seurauksena.

Viimeisen erän alussa oli kotijoukkueella hyvä painostusjakso mutta sen katkaisi Miika Tiihonen läpiajomaalilla, vapauttava syöttö lähti Lehtimäen mailasta. RoKin kavennuksen kuittasi kultakypärä Samu Markkula kiekonriiston jälkeisellä tarkalla sijoituksella. Loppunumerot Lehtimäki viimeisteli maalin kulmalta Tiihosen ja Saku Kivisen syötöistä.

Koko joulukuun pelkkiä kolmen pisteen voittoja ottanut ja Mestiksen sarjakärkeen siirtynyt Hermes kohtaa huomenna kotijäällä Keski-Suomen kakkosjoukkueen KeuPa HT:n. Tervetuloa silloin Kokkolan jäähalliin! Ovet aukeavat kello 16:00. Vältä jonottaminen – otteluliput ennakkoon netistä ja lauantaisin myös Kokkolan Prismasta. 

Ottelutilastot