Uutiset

VIIKKOENNNAKKO: LOPONEN JATKAA, VESALAINEN JHT:HEN

21.11.2018

Oulun Kärpistä lainalla oleva puolustaja Kalle Loponen jatkaa Hermeksessä, Vesalainen hakee peliaikaa Suomi-sarjasta.

Kokkolan Hermes kohtaa viikon vierasotteluissa perjantaina SaPKon Savonlinnassa ja lauantaina Jokipojat Joensuussa.

Hermeksellä edelleen sivussa pitkäaikaispotilaat Sebastian Moberg, Juho Korhonen ja Reko Tornberg.

KALLE LOPONEN JATKAA

Maalivahti Justus Annunen on palannut vahvuuteen ja puolustaja Kalle Loponen jatkaa Hermeksessä myös kuluvan viikon. Ensimmäisenä loukkaantuneesta kolmikosta odotetan harjoitusvahvuuteen Sebastian Mobergia joka on mahdollisesti jo tulevana maanantaina mukana jääharjoittelussa.

17- vuotias puolustaja Kalle Loponen tuli hyvin sisään joukkueeseen viime viikon IPK- ja RoKi-otteluissa. Se toi jatkoa lainasopimukselle, sillä Loponen vakuutti Hermeksen valmennusjohdon tekemisellään ja kun Oulun Kärpistä näytettiin vihreää valoa ja Kalle sai koulukuviot sovittua Oulussa niin nuori puolustaja oli jo tiistai- iltana Kokkolassa harjoittelemassa A- nuorten joukkueen mukana. Keskiviikosta eteenpäin Loponen on edustusjoukkueen matkassa ja matkaakin mielellään Itä- Suomeen viikonloppuna.

-Ensimmäisistä peleistä jäi hyvä fiilis. Vauhti oli kova varsinkin perjantaina RoKia vastaan. Todennäköisesti se ei tipu ainakaan tämän viikon vieraspeleissä kun matkustetaan Savonlinnaan ja Joensuuhun.

Nuori lupaava puolustaja luonnehti uuteen joukkueeseen tuloa positiivisesti.

-Hermeksen joukkueesta paistaa läpi itseluottamus ja peli- ilo. Oli hieman uusi tilanne tulla miesten joukkueeseen ja alkuun vähän jännittikin mutta se katosi viimeistään keskiviikkona ensimmäisen vaihdon aikana pelissä.

Kalle Loponen on edustanut Hermeksen lisäksi Kärppien A- nuorten joukkuetta sekä 18- vuotiaiden maajoukkuetta. Tavoitteet lähitulevaisuuteen ovat selkeät.

-Loppukauden aikana on tavoite kehittää fysiikkaa niin paljon että pystyy ensi kaudellakin pelaamaan miesten pelejä. Maajoukkueessa on keväällä MM- kisat jossa joukkueella on tavoitteena voittaa maailmanmestaruus, Loponen päättää.

VESALAINEN LAINALLE JHT:hen

Keskushyökkääjä Vili Vesalainen on lainattu joulutaukoon saakka Suomi-sarjan Kalajoen JHT:hen. Lainan tarkoituksena on hakea Vilille miesten pelejä vastuullisessa roolissa. Hermeksellä on oikeus kutsua Vesalainen takaisin myös kesken lainajakson tarpeen vaatiessa.