Uutiset

VIIKKOENNNAKKO: IPK JA ROKI VASTAAN KOTIKAUKALOSSA

12.11.2018

Hermes – IPK keskiviikkona ja Hermes – RoKi perjantaina

Keskipohjalaista kiekkokansaa hellitään kuluvalla viikolla huolella sillä kotijoukkue Hermes kohtaa Kaarlelankadulla keskiviikkona IPK:n ja perjantaina RoKin. Molemmat ottelut alkavat totutusti arkipäiväaikaan kello 18.30.

Lähtöasetelmat molempiin otteluihin ovat selkeät. Vierasjoukkueet tulevat haastamaan sarjakakkosta kotikaukaloon. IPK on parantanut sijoitustaan ja peliään, varsinkin vieraskaukalossa ja on noussut sarjan viimeiseltä tilalta jo sijalle 10. Perjantain vastustaja RoKi on tällä tahdilla menossa pudotuspeleihin viimeisenä sijalta kahdeksan.

ALEKSI PÖYTÄSAAREN SOPIMUS PURETTU

Puolustaja Aleksi Pöytäsaaren sopimus on purettu pelaajan omasta aloitteesta. Hermeksellä ja Pöytäsaarella oli tämän vuoden kattava sopimus mikä sisälsi seuran ensi kauden option. Pöytäsaarella oli kuitenkin muita suunnitelmia, eikä Hermes halunnut olla esteenä tässä kohtaa.

Hermes on nostanut harjoitusvahvuuteen A- nuorista 18- vuotiaan Akseli Karjalaisen. Puolustaja on Hermeksen oma kasvatti joka pelaa ensimmäistä vuotta A- nuorissa.

HERMEKSEN KOKOONPANO

Joonas Niemelä on palannut pelikuntoon loukkaantumisen jälkeen ja Samu Markkula on palannut takaisin Vaasasta harjoitusvahvuuteen. 

Loukkaantuneina ja ennakoitu paluuajankohta:

Juho Korhonen (vuodenvaihde)

Reko Tornberg (Helmikuu)

Sebastian Moberg (Joulukuu)

Justus Annunen (päivä kerrallaan)

Jesper Ahlgren (päivä kerrallaan)

Tervetuloa kannustamaan Hermestä Kaarlelankadulle. Varaa lippusi jo nyt täältä.

Hermes – IPK keskiviikkona kello 18.30!