Uutiset

SAPKO MAALIN PAREMPI

23.11.2018

Joukkueet tarjosivat tapahtumarikasta viihdettä Savonlinnan perjantai-illassa.

Peli alkoi Hermeksen osalta hienosti kun Jesse Koskenkorva teki ensimmäisessä vaihdossaan tyylikkään maalin Saku Kivisen ja Sampo Paulaharjun esityöstä. SaPKo pääsi kuitenkin peliin mukaan kolmen Hermeksen enemmän ja vähemmän turhan jäähyn aikana mennen 2-1 johtoon. Erän loppupuolella saatiin kuitenkin ylivoimalla tasoitus, maali merkittiin Kristian Kankaalle ja syötöt Samu Markkulalle sekä Jussi Nättiselle

Toiseen erään lähti vierasjoukkue jatkamaan viidellä puolustajalla Toivo Pennasen kärsiessä aiemmin saamaansa 10 minuutin käytösrangaistusta. Tuo rangaistus tuli pelaajan protestoidessa selvää linjatuomarin väärää paitsiovihellystä Hermeksen pyörittäessä ylivoimaa. Sekavan erän ainoan maalin teki kotijoukkue osumalla mikä tarkistettiin videolta. Torjunnat kahteen erään Hermeksen Justus Annunen 18, SaPKo Roope Urpolahti 17.

Viimeiselle jaksolle tuli Hermes hyvin ja muutaman maalipaikan jälkeen pääsi B-juniori Kalle Loponen tekemään maalin edestä ensimmäisen maalinsa Mestiksessä. Tuon maalin alustivat Aleksi Nikko ja Miika Tiihonen. Minuutti edellisestä ja Hermes meni 4-3 johtoon Saku Kivisen maalatessa Koskenkorvan ja Loposen syötöistä. SaPKon tasoitus tuli kuitenkin muutaman minuutin kuluttua ja harmittava voittomaali vajaa kaksi minuuttia ennen viimeisen erän loppua. Lopussa Hermes pääsi ylivoimalle ja pelasi ilman maalivahtia mutta tasoitusta ei syntynyt.

Hermeksen tasakentällisin hallitsema peli päättyi näin ollen maalin tappioon. Muutama turha jäähy ja rohkea kiekollinen peli omassa päässä maksoi tänään kolme pistettä.

Sisuuntunut Hermes kohtaa Itä-Suomen kiertueella huomenna Joensuussa Jokipojat. Peli on nähtävissä ilmaiseksi Elisa Viihde Sport-kanavalla.

Ottelutilastot