Uutiset

OTTELUENNAKKO: HERMES – ROKI

15.11.2018

Kokkolan Hermes viimeisen kerran kotikaukalossa Marraskuussa. RoKi vastassa perjantaina Kaarlelankadulla kello 18.30!

Kokkolan Hermeksen Marraskuun kotipelit ovat yhtä vaille pelatut kun perjantaina rakkaaseen kotikaukaloon saapuu vastustajaksi RoKi Rovaniemeltä. Hermes jatkaa Marraskuun lopun tien päällä kun vastassa ovat SaPKo, Jokipojat, K- Vantaa ja TuTo. Seuraavan kerran Mestiksen alkukauden yllättäjä Hermes nähdään kotikaukalossa vasta 7.12.

Hermes lähtee perjantain kotiotteluun alla kotivoitto IPK:sta kun keskiviikkona Hermes vei täydet kolme pistettä kapteeni Jussi Nättisen kahdella ja keskushyökkääjäkollega Oskari Uomalan yhdellä maalilla. Yksi voiton takuumiehistä oli myös vahvan pelin maalissa pelannut Samuel Jukuri. Perjantain otteluun voi tulla pieniä muutoksia sillä Jesper Ahlgren on pelikunnossa ja käytännössä Henri Limma huilasi keskiviikon ottelun. Hermeksellä on laajuutta ja laatua hyökkäyskalustossa joten sopii odottaa pientä kierrätystä valmennukselta. Hermes lähtee otteluun lähes historiallisista asemista sillä paljon on virrannut myös Suntissa vettä kun viimeksi Kokkolalaisjoukkue on ollut Divarin tai Mestiksen kakkostilalla 16 pelatun kierroksen jälkeen.

Vierasjoukkue Lapin ylpeys Rovaniemen Kiekko on myös pelannut vahvan alkukauden ja löytyykin tällä hetkellä sijalta seitsemän. RoKi voitti keskiviikon kotipelissään sarjakolmosen Jokipojat, joten joukkue on varmasti valmis ja vaarallinen haastamaan Hermeksen perjantaina. RoKi pelaa Hermeksen tavoin luisteluvoimaista ja nopeaa jääkiekkoa joten tilanteita tullaan perjantaina näkemään molemmissa päädyissä. RoKin paras pistemies tällä kaudella on ollut Oulun Kärppien sopimuspelaaja Julius Hermonen joka on ollut koko alkukauden RoKin matkassa. Saman pistemäärän on tehnyt Vaasan Sportin kasvatti Cristoffer Seppelin

Tiesitkö että…

– Vierasjoukkue RoKin paidasta löytyy tällä kaudella kolme ranskalaista jääkiekkoilijaa. Hyökkääjäveljekset Gabin Ville ja Malo Ville ovat saaneet seurakseen Lappiin puolustaja Fabien Bourgeiosin

Seuraa heitä!

#19 Jussi Nättinen, Hermes

-Kauden alussa ihmeteltiin yhdessä missä Nättisen tehot? Kapteeni iski keskiviikkona kaksi kertaa kiekon IPK:n verkkoon ja nosti omat pörssipisteet lukemiin 8+7 ja nousi sisäisessä pörssissä sijalle kolme.

#22 Kalle Loponen, Hermes

-Oli jo edellisen kotipelin listalla, mutta pakko nostaa uudelleen. Hermes- Juniorit, isät, äidit, vaarit ja mummot nyt on paikka tulla seuraamaan missä menee Suomen puolustajien kärkitaso kun puhutaan 18- vuotiaiden maajoukkueesta ja leijonapolusta. 17- vuotias toisen polven puolustaja ei ujostellut keskiviikkona vaan otti homman haltuun laadukkaalla luistelulla, hyvällä kovalla syöttämisellä ja puolustaessa ennakkoluulottomasti kamppaillen. 

#3 Toivo Pennanen, Hermes

-Hyvät raamit omaava puolustaja on jämäkkä pakki puolustaessa, mutta varsinkin kiekollisessa pelissä sopii Hermeksen pelitapaan kuin se kuuluisa nenä päähän. Tuntuu että on koko ajan oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Keskiviikkona Kalle Loposen pakkiparina yhteistyö lähti heti hyvin käyntiin.

#21 Jesse Huhtala, Hermes

-Alkukauden loukkaantuminen on muisto vain. Johtaa omaa kentällistään tyylikkäästi. Pystyy pitämään kiekkoa ahtaissakin paikoissa ja luomaan ketjukavereille hyviä tiloja mihin liikuttaa kiekkoa. Ollut erinomainen nelosketju kun Henri Limma ja Aleksi Nikko ovat pelanneet laidoilla.  

Tule ja näe tulikuuma Hermes perjantaina Kaarlelankadun pyhätössä!

16.11.2018 Hermes – RoKi kello 18.30