Uutiset

OTTELUENNAKKO: HERMES – IPK

14.11.2018

Hermes – IPK tänään kello 18.30 Kaarlelankadulla

Mestis palaa maajoukkuetauolta tänään ja Kokkolassa nähdäänkin heti kova kamppailu pisteistä kun sarjakakkonen Hermes saa vieraaksi peliä parantaneen IPK:n Iisalmesta. 

Menneen viikon aikana ei Mestistä pelattu, mutta kaksi joukketta pelasi yhden pelin. Nimittäin viime perjantaina ratkaistiin kuluvan kauden Suomen Cup- mestaruus Hartwall Areenalla. Imatran Ketterä voitti finaalissa KeuPa HT:n. Onnittelut Ketterälle hienosta saavutuksesta!

Kotijoukkue Hermes lähtee sarjan toiselle jaksolle joka päättyy joulutaukoon, hyvistä asemista sillä sarjan kakkospaikka on hallussa ja sarjakärki LeKi on iskuetäisyyden päässä vain kolme pistettä Hermestä edellä. Hermeksen kokoonpanosta ovat sivussa illan ottelusta loukkaantuneet puolustajat Reko Tornberg, Juho Korhonen ja Sebastian Moberg. Hyökkääjistä Jesper Ahlgren on lainalla vielä tämän päivän JHT:ssa sekä maalivahti Justus Annunen on kuntouttamassa itseään Oulussa. Muuten joukkue on kunnossa, sillä tauon aikana harjoitusvahvuuteen palasi hyökkääjä Joonas Niemelä ja koko Mestiksen pistepörssin kärkinimi Samu Markkula palasi Vaasasta takaisin. Hermes lainasi viikon otteluihin puolustaja Kalle Loposen Oulun Kärpistä sekä joulutaukoon saakka ulottuvalla sopimuksella hyökkääjä Robert Arrakin Vaasan Sportista. Molemmat pelaajat nähdään tänään ensimmäistä kertaa jumalrintaisissa.

Vierasjoukkue IPK on parantanut peliään huomattavasti alkukaudesta ja varsinkin vierasottelut ovat sujuneet sen verran hyvin että joukkue on jättänyt jumbosijan taaksen ja noussut jo sijalle 10 taulukossa. IPK:n riveissä nähdään tänään monta mielenkiintoista pelaajaa ja myös tuttuja pelaajia Keskipohjalaisille. Viime kaudella Hermestä edustaneet puolustaja Taneli Siikaluoma ja hyökkääjä Tuomas Vartiainen, sekä aikaisemmin Hermestä edustanut puolustaja Lauri Heinonen palaavat tänään Kaarlelankadun pyhättöön. IPK:n paidasta löytyy useita KalPan juniorikoulun kasvatteja sekä Liigan sopimuspelaajia mm. puolustaja Joona Riekkinen ja hyökkääjä Mikko Juusola kannattaa ottaa seurantaan.

Tiesitkö että..

-Hermes ja IPK ovat kohdanneet jo kaksi kertaa ennen illan ottelua. Molemmat ottelut ovat päättyneet Hermeksen voittoon. Molemmissa otteluissa ratkaisu on nähty vasta päätöserässä kun Hermes on ollut molemmissa vahvempi, ensin Kokkolassa ja sen jälkeen Iisalmessa. Kolmannet erät Hermekselle 3-1 ja 0-2.

Seuraa heitä!

#30 Samuel Jukuri, Hermes

– Virheetön peli ennen taukoa kun nollasi Jokipojat tyylikkäästi. Löytyykö tänään sama lataus vaikka vastassa ei ole ex- seura?

#5 Niki Blomberg, Hermes

– Nostanut tasonsa alkukauden tunnustelun jälkeen. On joukkueen varakapteeni ja hyvän peruspelaamisen ruumiillistuma. Kiekollinen peli mennyt eteenpäin.

#22 Kalle Loponen, Hermes

-17- vuotias puolustajalupaus Oulusta pelaa tänään ensimmäisen miesten pelin. Viime vuoden B- nuorten puolustajien pistekärki omaa taidon käsitellä kiekkoa paineenkin alla. 

#8 Robert Arrak, Hermes

-Luisteluvoimainen hyökkääjä joka pystyy pelaamaan sekä keskellä että laidasssa. Nyt Koskenkorvan johtaman viisikon laidassa. Robert Rooban lisäksi toinen Virolaispelaaja Hermes- paidassa.

Tervetuloa Kaarlelankadulle kannustamaan kotijoukkue Hermestä!

Hermes – IPK kello 18.30!